ΤΟΠΙΚΑ

Σε Βολιώτη το πρώτο βραβείο ναυτικού διαγωνισμού φωτογραφίας

σε-βολιώτη-το-πρώτο-βραβείο-ναυτικού-δ-757700

Μία ακόμη σημαντική διάκριση περίμενε πριν από λίγες μέρες τον Βολιώτη Ηλία Ηλιόπουλο, ανθυποπλοίαρχο, γιο του Βασίλη Ηλιόπουλου που είναι επικεφαλής στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Ο Ηλίας κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διεθνή ναυτικό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Η βάρδια», με μία εκπληκτική φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος απαθανατίζοντας τη θάλασσα εν’ ώρα βάρδιας.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το isalos.net, ενώ οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν παρουσιάστηκαν στην προεπισκόπηση της ομώνυμης έκθεσης στις 22 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός Βολιώτης αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού που τώρα υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό τη θητεία του, διακρίνεται στη φωτογραφία. Πέρυσι είχε λάβει το δεύτερο βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό με χρηματικό έπαθλο, το οποίο ο ίδιος πρόσφερε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος ασχολείται από μικρό παιδί με τη φωτογραφία. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του που σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. «Πήρε παλιές φωτογραφικές μηχανές που είχα φυλάξει, έκανε τα «μαγικά» του και μ’ αυτές απαθανατίζει ότι του αρέσει», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ περήφανος ο πατέρας του Βασίλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου