ΤΟΠΙΚΑ

Το πρώτο φεστιβάλ Yachting στον Βόλο

το-πρώτο-φεστιβάλ-yachting-στον-βόλο-757596

Το πρώτο φεστιβάλ Yachting στον Βόλο που τιτλοφορείται «Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία» θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Οκτωβρίου στο λιμάνι της πόλης. Διοργανώνεται από την εταιρεία MactMediaGroup, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και βασικούς υποστηρικτές τον Δήμο Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Στο φεστιβάλ θα πάρουν μέρος πάνω από 60 συμμετέχοντες που ασχολούνται με το Yachting, τον θαλάσσιο τουρισμό και τη γαστρονομία και 100 σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, αλλά και να γνωρίσουν νέα προϊόντα, να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του φεστιβάλ που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να αναδείξει το Yachting, τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη την πανέμορφη Ελλάδα. Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν εταιρείες θαλάσσιου τουρισμού και Yachting, εταιρείες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting, εταιρείες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν συνεδριακές εκδηλώσεις, για τους επαγγελματίες και το κοινό.
Είναι σημαντικό που το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου, καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής, αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου