ΤΟΠΙΚΑ

«Νόμιμη η απευθείας ανάθεση» απαντά η Πρόεδρος Αναστασία Μορφογιάννη

νόμιμη-η-απευθείας-ανάθεση-απαντά-η-756836

Για τη σύμβαση ύψους 12.546 ευρώ για τη διαφημιστική προβολή της επιχείρησης

Υπεραμύνεται της απευθείας ανάθεσης που υπέγραψε για τη διαφημιστική προβολή των δράσεων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αναστασία Μορφογιάννη.

Στον απόηχο της προχθεσινής συνεδρίασης της Κοινωφελούς, στη διάρκεια της οποίας οι αντιπολιτεύσεις κατήγγειλαν την απευθείας ανάθεση στην επιχείρηση ραδιοτηλεοπτικών παραγωγών και ΜΜΕ Humor Hellas Ο.Ε. που εδρεύει στο Βόλο και εκπροσωπείται από τον κ. Σταύρο Πλουμιστό για την προβολή του έργου της επιχείρησης, η κ. Μορφογιάννη απαντά ότι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν είναι καθ’ όλα νόμιμες.

«Για τις όποιες ενέργειες προβολής, διαφήμισης και διάχυσης της πληροφορίας που αφορούν σε δράσεις, δομές και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, όπως αυτές δεσμεύουν τη λειτουργία των δημοτικών επιχειρήσεων.

Ως εκ τούτου και εφόσον έχει τηρηθεί όλη η νόμιμη πορεία έγκρισης μιας οποιασδήποτε δαπάνης αφορά στην επιχείρησή στην οποία προΐσταμαι, η οποία αποτελεί το νευραλγικότερο εκτιμώ κομμάτι του Δήμου, εφόσον εξυπηρετεί ανάγκες εκατοντάδων πολιτών όπως βρέφη, νήπια, ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρίες, αστέγους, περιπτώσεις ανθρώπων που ζουν στις παρυφές του κοινωνικού μας ιστού, δεν έχω να προσθέσω οτιδήποτε άλλο.

Το να λοιδορούνται σε εποχή οικονομικής κρίσης πρόσωπα, επιχειρήσεις και εν τέλει συμπολίτες μας, μόνο οίκτο μπορεί να φέρει για την κρίση αξιών που εν τέλει βιώνουμε η οποία σταδιακά οδηγεί ορισμένους εξ ημών στο να συμπεριφερόμαστε ως όντα της ζούγκλας.

Επί του προκειμένου και σε ό,τι αφορά στη δημοσιότητα που αρμόζει στην ΚΕΚΠΑ -ΔΙΕΚ θα χρησιμοποιήσω όλες τις ενδεδειγμένες τακτικές που θα φέρουν κοντά στον πολίτη τη γνώση και την πληροφορία για το τι μπορεί να ωφεληθεί από τις δράσεις της», αναφέρει στην απάντησή της η κ. Μορφογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι η αντιπολίτευση έχει διατυπώσει ερωτηματικά για τα κριτήρια με τα οποία έγινε η ανάθεση της διαφημιστικής προβολής της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ στη συγκεκριμένη εταιρεία με ποσό ύψους 12.546 ευρώ για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου έως τέλος Μαΐου.

Σχετικά άρθρα:

Καταγγελίες για απευθείας ανάθεση

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου