ΤΟΠΙΚΑ

Χειροδικία δημοτικού συμβούλου

χειροδικία-δημοτικού-συμβούλου-754140

Εις βάρος εκπροσώπου της διοίκησης των εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας καταγγέλλει η παράταξη της Ανεξάρτητης Κίνησης

Περιστατικό χειροδικίας από το δημοτικό σύμβουλο της ΛΑΣ, Θεόδωρο Τσαλούχα εις βάρος μέλους του διοικητικού συμβουλίου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την παράταξη, ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος αναμείχθηκε ενεργά στις εκλογές υπηρεσιακού συμβουλίου ΟΤΑ Μαγνησίας και παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της παράταξης της ΔΑΣ – ΟΤΑ για την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων που διενήργησε η εφορευτική επιτροπή.

«Αν η παράταξή του διαπίστωνε την παρουσία οπουδήποτε δημοτικού συμβούλου άλλης δημοτικής παράταξης τι είδους καταγγελία θα έκανε στον έντυπο ή ηλεκτρονικό Τύπο;

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όταν παρευρέθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας και μέλος του νυν υπηρεσιακού συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, για να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, του επιτέθηκε χωρίς λόγο «στολίζοντάς τον» με τα χειρότερα κοσμητικά επίθετα τύπου πεζοδρομίου, ενώπιον των μελών της εφορευτικής επιτροπής, ακόμη έφτασε και στο σημείο να χειροδικήσει και όλα αυτά γιατί τον θεώρησε υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν είχε το επιθυμητό εκλογικό αποτέλεσμα η παράταξή του, όπως ο ίδιος θα το ήθελε.

Αναρωτιόμαστε ποιοι είναι «οι προοδευτικοί» δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοί που προασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων στην τωρινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με τέτοιου είδους συμπεριφορές;», καταγγέλλεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου