ΤΟΠΙΚΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για προμήθεια μηχανήματος διακίνησης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

υπογράφηκε-η-σύμβαση-για-προμήθεια-μη-751395

Υπογράφηκε χθες από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.Λ.Β. Α.Ε. κ. Σωκράτη Αναγνώστου και από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε.» κ. Αντώνη Μαζωνάκη, σύμβαση κατόπιν σχετικού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανήματος διακίνησης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων τύπου REACH STACKER.

Το κόστος προμήθειας ανέρχεται σε 477.000,00€ πλέον Φ.Π.Α. Το μηχάνημα αναμένεται να παραδοθεί στον Ο.Λ.Β. στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση του ΟΛΒ, «Η προμήθεια αυτή μαζί με την επικείμενη προμήθεια ενός αυτοκινούμενου γερανού λιμένος, αφενός κινείται προς την κατεύθυνση ανανέωσης του σε μεγάλο βαθμό γηρασμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Ο.Λ.Β. Α.Ε, αφετέρου θα βελτιώσουν κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους χρήστες του λιμένα, δίνοντας νέες προοπτικές στην Ο.Λ.Β. Α.Ε.».

Η υπογραφή της σύμβασης είναι ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνσης της προσπάθειας ανανέωσης του Η/Μ εξοπλισμού, η οποία ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020. Η δαπάνη της προμήθειας καλύπτεται σε ποσοστό 35% από την Περιφέρεια και σε ποσοστό 65% από ιδίους πόρους της Ο.Λ.Β. Α.Ε.

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για τη συνεπή χρηματοδοτική στήριξη που παρέχει στην Ο.Λ.Β. Α.Ε.», επεσήμανε ο κ. Αναγνώστου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου