ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην «καρδιά» του Βόλου

χριστουγεννιάτικο-σκηνικό-στην-καρ-750966

Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι καταστηματάρχες της οδού Κονταράτου οργάνωσαν στο κέντρο ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό

Ενα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην «καρδιά» του Βόλου έχουν οργανώσει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά, με δικά τους έξοδα οι καταστηματάρχες του πεζόδρομου της Κονταράτου… αλλάζοντας εντελώς την εικόνα του εμπορικότερου δρόμου της πόλης.

Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τους Red Wine Band ενώ μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν ζεστό κρασί και γλυκά, τα οποία θα προσφέρουν οι καταστηματάρχες.

Ειδικότερα στους δρόμους Κονταράτου και Κουμουνδρούρου, οι καταστηματάρχες έχουν οργανώσει ένα μαγευτικό σκηνικό που θυμίζει χωριό του Αη – Βασίλη στολισμένο με κόκκινα χαλιά, έλατα, έλκηθρα, τάρανδους, ξωτικά, δώρα κ.α.

Στόχος των καταστηματαρχών είναι να αναβαθμίσουν αισθητικά το κέντρο και να προσφέρουν χαρά στους επισκέπτες μέσα από το παραμυθένιο σκηνικό. Αλλωστε, από τις 2 Δεκεμβρίου που στολίστηκε στο κέντρο η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους έχει αυξηθεί ενώ οι περαστικοί δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφηθούν στους στολισμένους δρόμους.

Επίσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει οι καταστηματάρχες, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των δρόμων Κονταράτου με Κουμουνδούρου Latin Party ενώ την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Red Wine Band.

Την πρωτοβουλία έχουν αναλάβει συνολικά δέκα καταστήματα (Novel, Grooove, Entra, Gala, Grappa, Maddox, Hemingway, Route 66, Duomo και Μυθικό Βουνό) για 3η συνεχόμενη χρονιά.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου