ΤΟΠΙΚΑ

«Ανώνυμοι μας σύρουν στα Δικαστήρια»

ανώνυμοι-μας-σύρουν-στα-δικαστήρια-75034

Για ανυπόστατες και συκοφαντικές καταγγελίες έκανε λόγο ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κριθαριάς Σπ. Μάμαλης

Στα Δικαστήρια Βόλου «σύρει» τους προέδρους των Συλλόγων Νέας Αγχιάλου καταγγελία για «δωρεάν παραχώρηση του οικισμού Κριθαριάς από το δήμο Βόλο για δραστηριότητες παραεμπορίου από συλλόγους – πλυντήρια μαύρου χρήματος της Νέας Αγχιάλου με πάμπλουτους προέδρους».

Η καταγγελία είναι ανώνυμη και η υπογραφή που φέρει είναι «Πολίτες του Βόλου που διαβάζουν τον ιστότοπο, Διαύγεια και εφημερίδες».

«Τέτοιους είδους κατασυκοφάντηση και δυσφήμιση μας φέρνει στα όρια παραίτησης», δήλωσε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κριθαριάς, Σπύρος Μάμαλης, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο των δικαστηρίων, καθώς κλήθηκε στον Πταισματοδίκη Βόλου για να δώσει κατάθεση στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης. «Είτε επειδή ζήλεψαν, είτε επειδή έχουν εμπάθεια για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, μας ταλαιπωρούν χωρίς να έχουν καν το θάρρος και την παρρησία να υπογράψουν με ονοματεπώνυμο την καταγγελία τους», είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε:

«Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Κριθαριάς, δεν διοργάνωσε καμία εκδήλωση το καλοκαίρι σε δημόσιο χώρο παρά μόνο σε ιδιωτικό, δεν είχε καμία οικονομική ενίσχυση από το δήμο Βόλου για εκδηλώσεις, δεν συμμετείχε καν στη Γιορτή Κρασιού. Παρ’ όλα αυτά, ανώνυμοι πολίτες βλάπτουν την τιμή και την υπόληψή μας και μας οδηγούν σε σημείο ακόμη και να σκεφτόμαστε παραίτηση. Οι τοπικές κοινωνίες θα ζητήσουν λόγο, όταν μας αποκαλούν πλυντήρια μαύρου χρήματος της Νέας Αγχιάλου – πάμπλουτους προέδρους». Ο κ. Μάμαλης είναι ο ένας από τους εννέα προέδρους, οι οποίοι κλήθηκαν στον Πταισματοδίκη Βόλου για να δώσουν κατάθεση, ενώ κλήσεις λαμβάνουν αυτό τον καιρό, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου