ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή η Αικατερίνη Καρυοφύλλη

εφυγε-από-τη-ζωή-η-αικατερίνη-καρυοφύλ-747243

Θλίψη για τον θάνατο της βραβευμένης εθελόντριας του Ερυθρού Σταυρού

Θλίψη έχει σκορπίσει στον Βόλο ο θάνατος της Aικατερίνης Καρυοφύλλη, μητέρας του επιχειρηματία Γιώργου Καρυοφύλλη. Η εκλιπούσα απεβίωσε σε ηλικία 93 χρόνων, έχοντας μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα. Υπήρξε αρχόντισσα της τοπικής κοινωνίας.

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα Τρικάλων και ήταν το μοναδικό κορίτσι πολύτεκνης οικογένειας με τέσσερα αγόρια. Αγαπούσε πολύ τα γράμματα. Παρ’ ότι το όνειρό της ήταν να γίνει δασκάλα, μόλις γνώρισε τον σύζυγό της, σιδηροδρομικό, αποφάσισε να τον ακολουθήσει στον Βόλο. Αφοσιώθηκε στην οικογένεια και στην ανατροφή των παιδιών της. Ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση μέσα από τις τάξεις του Ερυθρού Σταυρού, από τον οποίο και βραβεύτηκε για την εθελοντική της προσφορά. Συμμετείχε σε πολλούς συλλόγους, ενώ η έντονη προσωπικότητά της την καθιστούσε αμέσως αγαπητή σε όποιον τη γνώριζε.

Το άγγελμα του θανάτου της προκάλεσε αισθήματα λύπης στους οικείους της και όσους τη γνώριζαν. Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Νέου Κοιμητηρίου, τηρουμένων των έκτακτων μέτρων λόγω της πανδημίας.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου