ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας

νέο-δ-σ-του-γεωπονικού-συλλόγου-μαγνησ-74644
Οι αρχαιρεσίες στο Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκαν χθες. Οι κάλπες έκλεισαν με καθυστέρηση μίας ώρας περίπου λόγω της συνεχούς προσέλευσης των μελών του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μαγνησίας στον Βόλο, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.
Η συμμετοχή των μελών του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας ήταν μεγαλύτερη από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία, αφού η ομόφωνη απόφαση της απερχόμενης διοίκησης που εγκρίθηκε ομόφωνα από την γενική συνέλευση για διαγραφή των οφειλών των μελών για τα παρελθόντα του 2010 έτη, τη μείωση της ετήσιας συνδρομής καθώς και την απαλλαγή από τις συνδρομές για τα άνεργα μέλη, λειτούργησε θετικά και αναγνωρίστηκε τον Σύλλογο.
Εντυπωσιακό ήταν ότι εγγράφηκαν ηλεκτρονικά στο 52 νέα μέλη στον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας
.Για το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι εξής: Λάμπρος Κωνσταντίνος με 69 ψήφους, Τσαούσης Γεώργιος 49 ψήφους, Μπίτης Αθανάσιος 45 ψήφους, Κούντριας Αθανάσιος 30 ψήφους, Δημητριάδου Μαρία 26 ψήφους, Μακρυγιάννης Γεώργιος, 26 ψήφους και Πολύζος Ηλίας 26 ψήφους.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι εξής: Κούντριας Γεώργιος 51 ψήφους, Μακρυγιάννης Γεώργιος 34 ψήφους και Αποστόλου Κωνσταντίνος 28 ψήφους.
Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι εξής: Χατζησταματίου Αριστοτέλης με 51 ψήφους, Ρούσσας Ευάγγελος 34 ψήφους και Καλλιμόπουλος Κωνσταντίνος 21 ψήφους.
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωπόνων εκλέχθηκαν οι εξής: Δημητριάδου Μαρία με 43 ψήφους, Παπαλεξανδρής Κωνσταντίνος 33 ψήφους, Βλειώρας Σπυρίδωνας 26 ψήφους και Ξυνός Χρυσοβαλλάντης 26 ψήφους.
Οι κύριοι Βλειώρας Σπυρίδωνας και Ξυνός Χρυσοβαλάντης ισοψήφησαν και θα διεξαχθεί κλήρωση παρουσία τους.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για την ανάδειξη του προεδρείου του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος Συμβούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου