ΤΟΠΙΚΑ

Επερώτηση Διαμαντένια για το διαγωνισμό για τα αδέσποτα

επερώτηση-διαμαντένια-για-το-διαγωνι-74334

Επερώτηση για την απόφαση που ελήφθη από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου για προσφορά μέσα από μειοδοτικό διαγωνισμό για περισυλλογή, περίθαλψη αδέσποτων σκύλων, κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της ήσσονος μειοψηφίας Θεολόγος Διαμαντένιας.

Ο κ. Διαμαντένιας επισημαίνει ότι «η υπογραφή συμφωνίας προβλέπει κύκλο εργασιών εξαμήνου. Ομως τόσο το ποσό 29.977 ευρώ που αφορά την περισυλλογή των αδέσποτων, όσο και το ποσό 14.725 ευρώ που αφορά την περίθαλψη των ζώων έχει βασιστεί σε μελέτες της υπηρεσίας που αφορούν τις επεμβάσεις στη διάρκεια ενός έτους και συνεχίζοντας απευθύνεται ερώτημα πως είναι δυνατόν να προκηρύσσεται διαγωνισμός για σύμβαση εξαμήνου και να προσμετρούνται στην τιμή οι ετήσιες εργασίες με αποτέλεσμα όπως τονίζει να διπλασιάζεται το κόστος για το Δήμο.

Καταλήγοντας δε αναφέρει «Μη μου απαντήσετε πως σε ένα εξάμηνο θα γίνουν οι παρεμβάσεις ενός έτους, γιατί τότε θα έπρεπε οι δημότες να αφήσουν ελεύθερα τα ζώα τους μόνο στο εξάμηνο που επιθυμείτε. Μήπως έστω και από λάθος χαρίζονται χρήματα σε ιδιώτη;».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου