ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση Κοπάνα στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ

επίθεση-κοπάνα-στον-πρόεδρο-της-νοδε-μ-742858

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ Δήμο Νταόπουλο σχετικά με την απόφαση της ΝΟΔΕ να προταθεί στα κεντρικά του κόμματος η στήριξη της Νάνσυς Καπούλα στις προσεχείς εκλογές για τον Δήμο Βόλου, κάνει με δήλωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και δικηγόρος Αργύρης Κοπάνας.

Αναλυτικά, στην δήλωσή του ο κ. Κοπάνας αναφέρει τα εξής: “Επιτομή της γελοιότητας ήταν η «έμπνευση» του προέδρου της ΝΟΔΕ, Δ. Νταόπουλου, να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ εν κρυπτώ και παραβύστω για να «προτείνει» τους υποψήφιους δημάρχους, χωρίς να αναφέρεται κάτι τέτοιο στην ημερήσια διάταξη ως θέμα προς συζήτηση και χωρίς να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους!

Ο κ. Νταόπουλος, αφου ξύπνησε από το λήθαργο, στον οποίο είχε περιέλθει, καθώς η παρεμβατικότητά του στα πολιτικά και κομματικά δρώμενα είναι μηδενική, αποφάσισε να δώσει «χρίσμα» για το Δήμο Βόλου, χωρίς να εξουσιοδοτείται από κανέναν για κάτι τέτοιο και μάλιστα σε πρόσωπο, που στις μεγάλες αυτοδιοικητικές μάχες του 2006, 2010 και 2014 στάθηκε απέναντι στις επιλογές της παράταξης!

Έρμαιο και υποχείριο μια παλαιοκομματικής κάστας, από την οποία αναδύεται η δυσοσμία της κομματικής ναφθαλίνης, «προΐσταται» ενός σημαντικού οργάνου με λογικές αποκλεισμών!

Αντί να είναι ο ενοποιητικός παράγοντας και να αγκαλιάζει όλα τα στελέχη, ο ίδιος άγεται και φέρεται από παλαιοκομματικά στοιχεία και κομματικούς εγκάθετους του χθές, έχοντας απομακρυνθεί από τις αρχές του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, που σέβεται όλες τις τάσεις και φωνές!

Η απέλπιδα προσπάθειά του να αποσιωπήσει και να αποκρύψει το ενδιαφέρον μου για το Δήμο Βόλου, που έχω εκφράσει δημόσια και κατ΄επανάληψη, πέφτει στο κενό και φανερώνει την ανασφάλεια και την ανησυχία του ίδιου και των «κηδεμόνων» του!

Η απεγνωσμένη προσπάθεια αποκλεισμού μου μένει χωρίς αντίκρισμα, διότι η προσωπική μου επαφή με την ηγεσία της ΝΔ, είναι ουσιαστική και σε καθημερινή βάση!

Άλλωστε, η πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι εκλογικές μου επιτυχίες, οι εκλογικές μου πρωτιές, που μου χάρισαν χιλιάδες ψηφοφόροι μου και η εν γένει συμπεριφορά και δράση μου θα αξιολογηθούν από τον πρόεδρο, Κ. Μητσοτάκη, χωρίς, βέβαια, να επηρεάζεται από τέτοιου είδους παρασκηνιακές μεθοδεύσεις!

Ο κ. Νταόπουλος και οι «κηδεμόνες» θα κατανοήσουν σύντομα ότι η κοινωνία και το κόμμα τρέχουν μπροστά, ενώ οι ίδιοι έχουν μείνει χρόνια πίσω, σαν αποκαΐδια μιας εποχής, που έσβησε!

Με επιστολή μου στον πρόεδρο του κόμματος και στον γραμματέα οργανωτικού, γνωστοποιώ και εγγράφως τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας και την αήθη πρωτοτυπία, που ακολούθησε ο κ. Νταόπουλος να μην καταγράψει όλους τους ενδιαφερόμενους για τη δημαρχία ως όφειλε και όπως συνέβη σε όλες τις ΝΟΔΕ της Ελλάδα!”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου