ΤΟΠΙΚΑ

«Καμπάνες» για κλοπές στον Βόλο

καμπάνες-για-κλοπές-στον-βόλο-742347

Εκλεψε από μάντρα στο 4ο χιλιόμετρο Βόλου – Λάρισας δύο τόνους χαλκού, αλουμινίου και μπαταριών, δύο κομπρεσέρ αέρος, μία εργαλειοθήκη, διάφορες φιάλες και ένα Ι.Χ.

Ποινή φυλάκισης δύο ετών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε την Παρασκευή το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 33χρονο Αλβανό ήδη κρατούμενο των φυλακών Τρικάλων που κατηγορούταν για κλοπή που σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2015.

Το Δικαστήριο δεν μείωσε καθόλου την πρωτόδικη ποινή του 33χρονου, ο οποίος εξάλλου ομολόγησε ότι διέπραξε την κλοπή.

Το Δικαστήριο διατήρησε την πρωτόδικη ποινή και για 43χρονο Ρομά που κατηγορούταν ότι τον Μάρτιο του 2012 έκλεψε σιδηροδροτροχιά τεσσάρων μέτρων από περιοχή κοντά στη λαχαναγορά η οποία ήταν συνολικής αξίας 100 ευρώ. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο την Παρασκευή επέβαλε στον κατηγορούμενο, που δικάστηκε ερήμην, ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως.

Ένοχος για κλοπή, τέλος, κρίθηκε και ένας 30χρονος ημεδαπός που τον Ιούνιο του 2016 έκλεψε μία μοτοσικλέτα από τον ιδιοκτήτη της στον Βόλο. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δικάστηκε ερήμην, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών επίσης μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου