ΤΟΠΙΚΑ

Ποδηλατεί για τη «Φλόγα»

ποδηλατεί-για-τη-φλόγα-741842

Μετά το ταξίδι στην Αγία Σοφία, ο Αγγελος Κριτσιώτης επιχειρεί τον γύρο της Θεσσαλίας

Νέο άθλο επιχειρεί με το ποδήλατό του ο Αγγελος Κριτσιώτης, λίγες μόλις μέρες μετά τη διαδρομή 600 χιλιομέτρων μέχρι την Αγία Σοφία. Ο Βολιώτης ποδηλάτης, που έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο, επιχειρεί τον ποδηλατικό γύρο της Θεσσαλίας το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Αυγούστου, στέλνοντας σε κάθε σταθμό μηνύματα για τη στήριξη της «Φλόγας».

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε το καινούργιο του εγχείρημα, που γίνεται επίσης για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα θα διανύσει με το ποδήλατό του τη διαδρομή Βόλος – Φάρσαλα – Καρδίτσα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Ελασσόνα – Λάρισα – Βόλος και θα είναι αφιερωμένη στη «Φλόγα» στον σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στους μικρούς ήρωες που μάχονται με τον καρκίνο. Μαζί του σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας προκειμένου να του προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί στη διαδρομή.

Ο Βολιώτης με το αστείρευτο ψυχικό σθένος προετοιμάζεται για το νέο ποδηλατικό εγχείρημα, που έχει ως επίκεντρο τα παιδιά της «Φλόγας» και τους γονείς τους, που δίνουν καθημερινά τον δικό τους τιτάνιο αγώνα. Ενδιάμεσοι σταθμοί του ποδηλατικού γύρου του Αγγελου Κριτσιώτη όλες οι περιοχές της Θεσσαλίας, όπου λειτουργούν δυνατά τμήματα και ομάδες γονέων. Τα Φάρσαλα, η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, η Καλαμπάκα, η Ελασσόνα, η Λάρισα, ο Βόλος ανοίγουν μια τεράστια αγκαλιά για να υποδεχθούν τον γενναίο ποδηλάτη, που διακρίνεται για την κοινωνική του ευαισθησία.

Το σήμα εκκίνησης θα δοθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 10 το πρωί, έξω από τα γραφεία της «Φλόγας», στην οδό Χαρισιάδου 3, πρώην ΠΙΚΠΑ, όπου θα επιστρέψει το βράδυ της επομένης. Το εγχείρημα, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Ντίνα Τριανταφύλλου, εκπρόσωπος της «Φλόγας» Μαγνησίας, υλοποιείται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ – Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βόλου και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας «Ο Κένταυρος», που θα τον συνοδεύσουν μέχρι τη Νέα Αγχίαλο, συμβολικά. Σε κάθε θεσσαλική πόλη και σε κάθε σταθμό του διήμερου ποδηλατικού γύρου, προγραμματίζονται δράσεις ενημέρωσης και ενίσχυσης της «Φλόγας», με τον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 19813 να είναι διαθέσιμος για τις προσφορές ενίσχυσης του συλλόγου.

Αναφερόμενη στη συγκινητική πρωτοβουλία του Αγγελου Κριτσιώτη, η εκπρόσωπος της «Φλόγας» Μαγνησίας αναφέρει: «Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θα ευχόμουν να εκλείψει ο καρκίνος παιδικής ηλικίας και όλοι εμείς οι γονείς να κουρνιάζαμε στις φωλιές μας και να ξεχαστούμε». Παράλληλα εξήρε την πρωτοβουλία του Βολιώτη ποδηλάτη, τονίζοντας ότι προσπαθεί να κινητοποιήσει χορηγούς, προκειμένου να υποστηριχθεί το έργο της «Φλόγας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου