ΤΟΠΙΚΑ

Διαφωνεί ο Θεολόγος Διαμαντένιας για την αποχή από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Βόλου

διαφωνεί-ο-θεολόγος-διαμαντένιας-για-741521

Τη διαφωνία του με την απόφαση 12 δημοτικών συμβούλων Βόλου της αντιπολίτευσης για αποχή από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζει με επιστολή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας, ο οποίος όμως διευκρινίζει ότι συμμερίζεται απόλυτα για τα όσα καταγγέλλουν για τη λειτουργία του οργάνου.

Αναλυτικά, στην επιστολή του ο κ. Διαμαντένιας αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εξηγήσω την στάση μου απέναντι στην πολιτική καταγγελία και απόφαση αποχής από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου των δώδεκα (12) δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα καταγελούν και αφορούν την λειτουργία ή μη λειτουργία του δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Συμφωνώ απόλυτα στον καταλογισμό των ευθυνών για την κατρακύλα του ανώτερου οργάνου της δημοκρατίας της Πόλης μας τόσο στον πρόεδρο κ. Γ.Μουλά , όσο και στον Δήμαρχο Α. Μπέο.Κατανοώ την αγανάκτησή τους , τον θυμό τους για όλες αυτές τις προσβλητικές συμπεριφορές της Δημοτικής αρχής απέναντί μας. Κατανοώ πως το μέτρο της υπομονής μας έχει κατά πολύ ξεπεραστεί . Καταλαβαίνω πως η παρουσία μας στα δημοτικά συμβούλια δεν έχει να προσφέρει σε τίποτα με σοβαρές προτάσεις και κριτική , αφού το νόημά τους για τη δημοτική Αρχή σταματά σε βαμμένα μαλλιά, μουστάκια, γέλιο και βρισιές.

Όμως διαφωνώ στην απόφαση αποχής από τις επώδυνες για την ψυχική μας υγεία συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν γίνεται να αφήσουμε προεκλογικά την δημοτική αρχή να “αλωνίζει”. Ακόμη και με την παρουσία μας οι απευθείας αναθέσεις δίνουν και παίρνουν. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με την απουσία μας!!

Έπειτα από τη πρώτη στιγμή είχε διαφανεί πως η Δημοτική Αρχή με την συμπεριφορά της αυτό επεδίωκε. Την απουσία μας από τα συμβούλια. Ας μην παίξουμε το παιχνίδι της!!!”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου