ΤΟΠΙΚΑ

Βοήθεια για 200 οικογένειες ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

βοήθεια-για-200-οικογένειες-απο-το-στεκι-739155

Κυρίως με τρόφιμα τα οποία συγκεντρώθηκαν από χορηγίες φορέων και ομάδων της πόλης

Σημαντική βοήθεια με τρόφιμα δέχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες περίπου 200 οικογένειες από το Βόλο μέσα από το Στέκι Αλληλεγγύης για Ολους, μετά από χορηγίες που έγιναν από φορείς και ομάδες της πόλης. Η βοήθεια που δέχθηκε η κάθε οικογένεια ήταν ανάλογα με τις ανάγκες σε είδη βασικής διατροφής π.χ. γάλα, κρέας, λάδι ή σε φάρμακα και ρούχα.

Κατά διαστήματα, μέσα στο προηγούμενο διάστημα το Στέκι Αλληλεγγύης είχε ξεμείνει από τρόφιμα ωστόσο μέσα στις γιορτές μετά από κάλεσμα που έγινε από τους υπεύθυνους του Στεκιού, υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση για την κάλυψη των αναγκών οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Οι προσφορές που έγιναν στο Στέκι τις προηγούμενες ημέρες ήταν πάρα πολλές και σημαντικές και έτσι καταφέραμε και εμείς να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη και στηρίζονται στη βοήθεια του Στεκιού. Μέχρι σήμερα εκτιμούμε ότι έχουμε βοηθήσει περίπου 200 οικογένειες. Αυτό που ευχόμαστε με τη νέα χρονιά είναι να βελτιωθεί η κατάσταση και ο κόσμος να μην χρειάζεται να απλώνει το χέρι για βοήθεια» τόνισε η υπεύθυνη στο Στέκι Αλληλεγγύης κ. Μαρία Νεοφώτιστου.

Αξίζει αναφερθεί ότι το Στέκι Αλληλεγγύης δέχθηκε βοήθεια από τους παρακάτω φορείς και ομάδες της μέσα από ευγενείς χορηγίες. Αναλυτικά η ομάδα People for Greece, προσέφερε τρόφιμα, λάδι και κρέας. Ο Αγροτικός Σύλλογος και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δράκειας πρόσφεραν 60 λίτρα λάδι. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου αγόρασε κρέας για το Στέκι. Η ομάδα μαμάδων στο Facebook – προσέφερε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εγγλεζονησίου, συγκέντρωσε τρόφιμα και τα προσέφερε στο Στέκι σε εκδήλωση για τα 90 χρόνια της Νέας Ιωνίας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιτεχνών Βόλου αγόρασε τρόφιμα. Οι Ναυτοπρόσκοποι συγκέντρωσαν τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο και το Τεχνωδείο συγκεντρώνει χρήματα σε κουμπαρά για τις ανάγκες του Στεκιού.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου