ΤΟΠΙΚΑ

Open Office Volos: Ο νέος επαγγελματικός πολυχώρος στον Βόλο

open-office-volos-ο-νέος-επαγγελματικός-πολυχώρος-σ-739000

Προσφέρεται για τη διοργάνωση workshops σεμιναρίων και συνεδριάσεων

Τις πόρτες του στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες όχι μόνο της πόλης του Βόλου, αλλά και των επισκεπτών της για να προσφέρει με τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και εξοπλισμό του μια πραγματική άνεση σε κάθε εργασία, άνοιξε το Open Office Volos, ένας χώρος που φτιάχτηκε πραγματικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επιχειρείν.

Το Open Office Volos προσφέρεται για διεξαγωγή διάφορων workshops& masterclass, για την διοργάνωση σεμιναρίων και συνεδριάσεων με offline&onlineθεατές, livestreaming & webinars.

Πέρα από μια καθημερινή αναπαυτική θέση εργασίας, οι επισκέπτες θα βρουν μια μεγάλη γκάμα εξεζητημένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών χωρίς προηγούμενο. Θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναντήσεων και παρουσιάσεων στους πλήρως εξοπλισμένους ιδιωτικούς, ημίκλειστους και κοινόχρηστους χώρους, συσκέψεων και τηλεδιασκέψεων με δυνατότητα καταγραφής και βιντεοσκόπησης.

Στη διάθεση των επισκεπτών ακόμη υπάρχουν για ελεύθερη χρήση Η/Υ, φορτιστές, πίνακες παρουσιάσεων.

Το Printer Corner είναι εξοπλισμένο με εκτυπωτή, φαξ, scanner, μηχανήματα πλαστικοποίησης και βιβλιοδεσίας.

Οι μεγάλες 4Κ οθόνες με δυνατότητα HDMI σύνδεσης, υψηλής ταχύτητας ίντερνετ, γραφική ύλη σε όλους τους χώρους διατίθενται προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Επίσης ένα ακόμη ατού στη λειτουργία του ο Οpen Office Volos, είναι η ελεύθερη επικοινωνία μεταξύ των επαγγελματιών στον ανοιχτό πίνακα ανακοινώσεων «Open Wall» είναι πάντα εκεί για τα νέα, τις ζητήσεις και τις προσφορές. Παροχές όπως η φορολογική και επαγγελματική έδρα, γραμματειακή υποστήριξη,τηλεφωνική γραμμή σταθερού ελληνικού αριθμού, lockersγια ασφαλή βραχυχρόνια φύλαξη των αντικειμένων με τις χαμηλότερες και ξεκάθαρες χρεώσεις, καθώς επίσης σειρά από ψηφιακές και υπηρεσίες προβολής και προώθησης, θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πελατών του χώρου. Όποια κι αν είναι η επιχειρηματική ή επαγγελματική ανάγκη, για όποιον λόγο κι αν βρεθεί στον Βόλο ένας επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελός του όλα τα πολύτιμα εργαλεία του Open Office Volos όσο στην καθημερινή του εργασία τόσο και για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

• Info Κ. Καρτάλη 62 – 68 (2 όροφος), 38221, Βόλος +30 24210 23099 [email protected] www.openofficevolos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου