ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη των Vespa Club στο Μουσείο Θαλάσσης Αχιλλείου

επίσκεψη-των-vespa-club-στο-μουσείο-θαλάσσης-α-73782

Την περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε από τα Vespa Club τριών πόλεων επίσκεψη στο Μουσείο Θαλάσσης στο Αχίλλειο Μαγνησίας.

Συμμετείχαν οι λέσχες του Βόλου, της Λάρισας και της Λαμίας με σημείο συγκέντρωσης και ανασυγκρότησης την κεντρική πλατεία του Αλμυρού και με σύμμαχο τον καλό φθινοπωρινό καιρό. Τα πληρώματα που ακολούθησαν έφθασαν τα τριάντα!

Οι υπεύθυνοι του Μουσείου μας ξενάγησαν ακούραστα επί μιάμιση ώρα στο μικρό αλλά τόσο όμορφο αυτό Μουσείο, στο γραφικό χωριό του Παγασητικού. Πραγματικά, οι θησαυροί του μουσείου Θαλάσσης είναι πολλοί και αξίζουν στο ακέραιο την επίσκεψη. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Η διοργάνωση έγινε από το Vespa Club Βόλου, ως το πλέον αρμόδιο, λόγω σχέσεων μελών με την περιοχή, και κατέληξε, φυσιολογικά, σε παραλιακή ταβέρνα.

Το Vespa Club Βόλου επιδιώκει πάντα να συνδυάζει τις εκδρομές του με επισκέψεις, συνδυάζοντας βόλτα και γνωριμία με τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτή τη λογική ήταν και οι προηγούμενες εξορμήσεις που έγιναν στα Κανάλια με το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού, στο Νεοχώρι με το μοναστήρι της Παναγίας Πλάκας και άλλες που θα ακολουθήσουν.

Το V.C. Βόλου είναι λέσχη μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής και η έδρα του, Σέφελ – Πλάτωνος στο Βόλο, είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα μετά τις 9 το βράδυ.

«Δε χρειάζεται να πούμε ότι οδηγούμε πάντα φορώντας κράνος!», καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου