ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια σήμερα στη Μαγνησία

ανακοινώνονται-τα-ψηφοδέλτια-σήμερα-736680

Στην τελική ευθεία τα κόμματα πριν τις κάλπες

Σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις σε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ΠΟΤΑΜΙ, και τα άλλα κόμματα για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών. Χθες ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μαγνησία καθώς επίσης και της Χρυσής Αυγής ενώ αργά το βράδυ είχαν σχεδόν κλείσει τα ψηφοδέλτια σε ΠΑΣΟΚ και ΚΗ.ΔΙ.ΣΟ. Ο Νομός Μαγνησίας είναι πλέον εξαεδρικός και οι θέσεις υποψηφίων στα βουλευτικά ψηφοδέλτια οκτώ.

Από σήμερα ουσιαστικά οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων «ρίχνονται» στη μάχη του σταυρού σε μία από τις πιο σύντομες προεκλογικές περιόδους μετά τη μεταπολίτευση.

«Κλείδωσαν Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ»

Στη Νέα Δημοκρατία αναμένεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι η τυπική επικύρωση από την Εκτελεστική Γραμματεία του ψηφοδελτίου της Μαγνησίας στο οποίο όπως είναι γνωστό θα συμμετέχουν οι Ζέττα Μακρή, Χρήστος Μπουκώρος, Ελενα Αντωνοπούλου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαρία Καπάνη, Γιώργος Καλτσογιάννης, Σάκης Κοκκίνης και Μιχάλης Μιτζικός.

Στο ΣΥΡΙΖΑ χθες αναμένονταν να επικυρωθεί η πρόταση της Ν.Ε. του κόμματος που περιλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο τους παρακάτω υποψηφίους βουλευτές Μεϊκόπουλο Αλέξανδρο, Μπαλλή Μάκη, Δελημήτρο Κώστα, Μανώλη Δήμητρα, Παπαϊωάννου Δημήτρη, Τζήκα Δανάη, Παπανάτσιου Κατερίνα και Λεμονή Σπύρο.

Ανανέωση – μετακινήσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΚΗ.ΔΙ.ΣΟ

Στο ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι εκτός απροόπτου θα είναι οι Γιάννης Αναστασίου, Γ. Σακόπουλος (Κίνηση Λοβέρδου), Δημ. Λουφόπουλος, Αντ. Πολίτης, Κατερίνα Γαργάλα (που φέρεται να αποδέχτηκε να είναι τελικά υποψήφια), Σούλα Μπαρτζιώκα και Μαρία Γίτση. Το ψηφοδέλτιο αναμένονταν να συζητηθεί και χθες το βράδυ στη Λάρισα μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας Βενιζέλου.

Στο ψηφοδέλτιο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στη Μαγνησία θα είναι υποψήφιοι τελικά οι Τζούλια Τσαλίκη, Γιώργος Αντώνογλου – Κασσαβέτης, Χρήστος Παπαρούνας, Γ. Σκαρίμπας, Χρ. Μπαρμπάτσαλου, Μαρία Παπαβασιλείου, Φ. Κοφινάς και Βασ. Σαμαράς.

Ανανέωση στο ΚΚΕ, χωρίς Απ. Νάνο

Χθες εξάλλου ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μαγνησία από το οποίο απουσιάζει ο πρώην βουλευτής Απόστολος Νάνος και θα αποτελείται από τους Νίκο Αγγελή, αγροτοσυνδικαλιστή, Γ. Αναγνώστου αυτοπασχολούμενο, Ρένα Λούμα, αυτοαπασχολούμενη, Βασίλη Μεταξά, επαγγελματικό στέλεχος, Αγορή Ρούση – Κωτή, εκπαιδευτικό, Ολγα Σταροπούλου, αυτοαπασχολούμενη, Κ. Στεργίου μεταλλεργάτη, Θ. Τσαλούχα, συνταξιούχος.

Στο Ποτάμι όπως όλα δείχνουνστο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν οι Βαγγέλης Γεωργακόπουλος,Χρήστος Φώτου , Βαλασία Αντωνίτσα από τη Σκιάθο, Άννα Χατζηγεωργίου, Θάλεια Στάχτου, Βασίλης Γαρόφλος, Στέφανος Ψημένος.

Οι ΑΝ.ΕΛ. θα ανακοινώσουν το ψηφοδέλτιο όπως έγινε γνωστό αύριο Σάββατο στο Βόλο.

Τέλος η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε χθες το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας στο οποίο συμμετέχουν οι Ηλιόπουλος Παναγιώτης Μουσικός Παραγωγός, Βουλευτής, Καλούτσας Αρτέµιος, Κουτσιανούδης Αθανάσιος Αξιωµατικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Μαρτίνου Μαρία Οικιακά, Νάκος Χρήστος Καθηγητής Φυσικής, Καµπούρης Κυριάκος Μηχανολόγος Μηχανικός, Τσιλογιαννοπούλου Μαρία Συνταξιούχος ΙΚΑ και Χαντζή Ευσταθία Ελεύθερη Επαγγελµατίας.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου