ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση τοιχογραφίας της UrbanAct στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

παρουσίαση-τοιχογραφίας-της-urbanact-στις-εγ-733164

Η παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας της UrbanAct στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ. , στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

09:00 – 09:15

  • Προσέλευση των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

09:15 – 10:00

  • Ενημέρωση (ισόγειο, αίθουσας εκδηλώσεων) για τη δημόσια τοιχογραφία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Κίτσιο και τον εκπρόσωπο της ομάδα UrbanAct κ. Κυριάκο Ιωσηφίδη. Προβολή δίλεπτου βίντεο για τη δημόσια τοιχογραφία της ομάδα UrbanAct.

11:00 – 13:00

  • Προσέλευση μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων στο χώρο του εργοστασίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
  • Δημιουργία τοιχογραφίας από τους/τις μαθητές/τριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την βοήθεια της UrbanAct
  • Γνωριμία και αθλοπαιδιές των μαθητών/τριών με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που θα είναι στις εγκαταστάσεις και θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους μαθητές/τριες.

Στους/στις μαθητές/τριες θα μοιραστούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και σχολικά προγράμματα, αθλητικό υλικό).

Οπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού, “Η συνεργασία με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Ξεκινούμε αυτή την εκπαιδευτική συνεργασία συμβολικά με τα σχολεία της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκαλέσουμε σχολεία από όλη την Μαγνησία και σε άλλες δράσεις (εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.)”.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, από την ίδρυση της ιστορικής συνεταιριστικής οργάνωσης της Νέας Αγχιάλου, είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη της μοναδικής συνεργατικής ιστορίας της Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου