ΤΟΠΙΚΑ

Μάλωσαν και απειλούσε ότι θα πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει

μάλωσαν-και-απειλούσε-ότι-θα-πάρει-χάπ-73211

Πανικός και αναστάτωση χθες το πρωί σε κεντρική συνοικία του Βόλου. Πατέρας και γιος μάλωναν στο σπίτι τους όμως οι φωνές ακούγονταν σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή, και οι γείτονες ανησύχησαν και κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, μάρτυρας του περιστατικού φέρεται να δήλωσε ότι ο γιος απείλησε σε κάποια στιγμή τον πατέρα με μαχαίρι, κάτι που όμως τελικά δεν αποδείχτηκε.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9.30 το πρωί και αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στον τόπο για βοήθεια. Κάτοικοι της περιοχής καλούσαν την αστυνομία φοβούμενοι τα χειρότερα, καθώς αν και επρόκειτο για ένα επαναλαμβανόμενο οικογενειακό επεισόδιο, εντούτοις αυτή τη φορά φαινόταν ότι κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ο γιος, ηλικίας περίπου 35 ετών, ήταν εκτός ελέγχου σύμφωνα με πληροφορίες όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί. Κρατούσε στα χέρια του ένα αλουμινόχαρτο στο οποίο είχε τα χάπια που παίρνει για την αγωγή του.

Ο πατέρας του φέρεται να ανέφερε ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει λαμβάνοντας τα χάπια, όμως ο γιος το αρνήθηκε αυτό και αντέτεινε ότι ο ίδιος ήθελε απλώς να ακολουθήσει την αγωγή του.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τελικά στο τμήμα, για προστατευτική φύλαξη, τον 35χρονο, ο οποίος χθες κρατήθηκε καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τον οικογενειακό καβγά στάθηκε μία εισαγγελική παραγγελία. Μετά από αίτημα του πατέρα, ο γιος θα υποβαλλόταν σε ψυχιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Βόλου, κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε, και γι’ αυτό εξέφρασε τη διαφωνία του έντονα.

Ο πατέρας του αναγκάστηκε τελικά και υποχώρησε. Πήρε πίσω το αίτημα, και έτσι η παραγγελία τώρα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου