ΤΟΠΙΚΑ

Στις 10 Νοεμβρίου οι διαγωνισμοί Μαθηματικών

στις-10-νοεμβρίου-οι-διαγωνισμοί-μαθημα-731664

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν στον Βόλο ο 79ος πανελλήνιος μαθηματικός διαγωνισμός και ο 8ος τοπικός διαγωνισμός «Θαλής 2018».

Ο διαγωνισμός στη Μαγνησία θα διεξαχθεί στις 9 το πρωί. Ο 79ος διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και τοπικά για τον Ν. Μαγνησίας o 8ος διαγωνισμός απευθύνεται και στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Εκτός από τις καταστάσεις των συμμετεχόντων μαθητών ανά τάξη που θα αποσταλούν από κάθε σχολική μονάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, παρακαλούνται όλοι οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο σάιτ του παραρτήματος eme-mag.gr μέχρι και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου με σκοπό την αρτιότερη διεξαγωγή του.

Επίσης παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, όπως επίσης και οι καθηγητές να ενημερώσουν τους μαθητές για την ηλεκτρονική εγγραφή τους και όσοι καθηγητές επιθυμούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση, μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους στο σάιτ του παραρτήματος, βοηθώντας στην ομαλότερη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου