ΤΟΠΙΚΑ

«Με μηδενικό κόστος η συγκέντρωση του υλικού»

με-μηδενικό-κόστος-η-συγκέντρωση-του-731580

Σύμφωνα με τον Π. Σκοτινιώτη για την προετοιμασία της υποψηφιότητας του Βόλου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Για παραπληροφόρηση και συκοφαντία εις βάρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής κατηγορεί το Δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, ο επικεφαλής της «Επιλογής Ευθύνης», Πάνος Σκοτινιώτης, με αφορμή την υποψηφιότητα του Βόλου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2021.

Απαντώντας στις αιχμές του Δημάρχου -ατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου- για το φάκελο – φάντασμα» της υποψηφιότητας που δεν βρέθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και για την προετοιμασία του φακέλου από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου, Δημήτρη Μαραγκόπουλο, ο οποίος -ύμφωνα με τον κ. Μπέο- έλαβε ποσό 7.200 ευρώ, ο κ. Σκοτινιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «φάκελος προφανώς και δεν κατατέθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή αφού η σχετική προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων αναρτήθηκε στον κόμβο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στις 9 Δεκεμβρίου 2014».

Ο ίδιος υποστηρίζει μάλιστα ότι η δουλειά που παρουσίασε ο κ. Μαραγκόπουλος, έγινε με «μηδενικό κόστος» και αφορά όχι στην προετοιμασία του τελικού φακέλου, αλλά στη συγκέντρωση του υλικού που είναι αναγκαίο για την προετοιμασία του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου