ΕΞΟΔΟΣ

Για πρώτη φορά η Μαρινέλλα στον Βόλο

για-πρώτη-φορά-η-μαρινέλλα-στον-βόλο-731575

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου που εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής. Η Μαρινέλλα θα συμπράξει επί σκηνής με τον γνωστό ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα σε ένα μουσικό ταξίδι.

Η διοργάνωση της συναυλίας από τον Δήμο Βόλου εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ. Όπως ανακοινώθηκε η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου. Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσουν μία ξεχωριστή συναυλία ερμηνεύοντας κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και τραγούδια σταθμούς της ελληνικής μουσικής σκηνής κορυφαίων συνθετών και στιχουργών.

Στην ίδια συνεδρίαση με έντονο… άρωμα γιορτών, αποφασίστηκε επίσης να τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου ο αγώνας δρόμου Santa Run. Δεκάδες δρομείς ντυμένοι Αη-Βασίληδες θα τρέξουν στον γιορτινό αγώνα δρόμου στην πόλη, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα άναψε «πράσινο φως» και για το θεματικό περίπτερο που θα φιλοξενηθεί επίσης την περίοδο των γιορτών στην πλατεία Πανεπιστημίου. Μεταξύ τριών προτάσεων που κατατέθηκαν εγκρίθηκε η πρόταση για τη δημιουργία πάρκου με θέμα «Εποχή των Παγετώνων», καθώς κρίθηκε ότι είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά, έχει πρωτότυπο θέμα και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.

Μείωση διδάκτρων στη σχολή χορού

Τη μείωση των διδάκτρων στη δημοτική σχολή χορού αποφάσισε ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου. Στόχος τα δίδακτρα να «συμπλεύσουν» με τη γενικότερη πολιτική διδάκτρων των υπολοίπων ιδιωτικών σχολών χορού της πόλης και λόγω μικρότερης προσέλευσης στην εγγραφή μαθητών που οφείλεται ακριβώς στα πιο δελεαστικά δίδακτρα των άλλων σχολών.

Εκτός από την μείωση των διδάκτρων, ισχύουν μαθήματαdrop-in με κόστος πέντε ευρώ, χωρίς εγγραφή, για τους έκτακτους και περιοδικούς μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν μικρό αριθμό μαθημάτων και έκπτωση 10% για τα δίδακτρα που καταβάλλονται εφάπαξ.

Τα δίδακτρα ανά τμήμα έχουν ως εξής (τιμή σε ευρώ ανά μήνα):

ΠΑΙΔΙΚΑ –ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ Α (προνήπια) και Β(νήπια) 20 /23

ΠΡΟΚΛΑΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α,Β,Γ (1 ΤΕΧΝΙΚΗ) 25 /27/ 29

ΠΡΟΚΛΑΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α,Β,Γ (2 ΤΕΧΝΙΚΕΣ) 30/32/34

Δ’(2 ΤΕΧΝΙΚΕΣ) 35

DEGRE PREPARATOIR 40

DEGRE 45

DEGRE 50

DEGRE 55

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΦΗΒΩΝ 20

CREATIVE DANCE 1 & 2 20

DROP-IN 5

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΚΛΑΣΙΚΟ 29

ΣΥΓΧΡΟΝΟ 29

ΚΛΑΣΙΚΟ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ MIKTO 29

ΚΛΑΣΙΚΟ-ΣΥΧΡΟΝΟ MIKTO 40

ΚΛΑΣΙΚΟ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ MIKTO 50

ΚΛΑΣΙΚΟ Ή ΣΥΓΧΡΟΝΟ 24

LATIN

ΠΑΙΔΙΚΟ 25

ΕΦΗΒΙΚΟ 25

ΕΝΗΛΙΚΩΝ 20

ΕΝΗΛΙΚΩΝ 25

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ 28

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ 28

ΑΤΟΜΙΚΟ 10

BARREATERRE 14, 19, 22 και 25 (ανάλογα με τις ώρες ανά εβδομάδα).

Δωρεάν άθληση σε φοιτητές

Τη δυνατότητα δωρεάν άθλησης θα έχουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Με απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και μετά από αίτημα του γραφείου Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το Κολυμβητήριο Βόλου κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και το Αθλητικό Κέντρο της Χιλιαδούς ημέρες και πρωινές ώρες που δεν θα επιβαρύνουν τη λειτουργία των προγραμμάτων της Διεύθυνσης Αθλητισμού.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου