ΤΟΠΙΚΑ

Βουτιά θανάτου ΙΧ σε χαράδρα στο δρόμο Ζαγοράς -Χορευτού

βουτιά-θανάτου-ιχ-σε-χαράδρα-στο-δρόμο-731143

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στο δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Στις 10 το βράδυ στο δρόμο Ζαγοράς- Χορευτού ένα αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι άγνωστο για ποιο λόγο «έφυγε» από στροφή δρόμου και έπεσε σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του Ι. Χ. και να τραυματιστεί η συνεπιβάτης του.

Αμεσα σήμανε συναγερμός στον Αστυνομικό Σταθμό Ζαγοράς και στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, ενώ στον τόπο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε θανάσιμα ένα άτομο, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών κάτοικος Ζαγοράς. Εντούτοις, τα στοιχεία του έως αργά το βράδυ δεν είχαν γίνει επίσημα γνωστά από τις αρχές, καθώς αυτό που προείχε ήταν ο απεγκλωβισμός της γυναίκας.

Το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε με τις πληροφορίες να λένε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στις 11:30 το βράδυ μετέβαιναν στον τόπο του δυστυχήματος τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Παράλληλα, οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στις συνθήκες του μοιραίου θανατηφόρου. Θα πρέπει πάντως, να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς εκτός από τις πολλές στροφές σε αρκετά σημεία επιπρόσθετα δεν διαθέτει και φωτισμό. Η είδηση του θανατηφόρου δυστυχήματος «πάγωσε» την τοπική κοινωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου