ΤΟΠΙΚΑ

Τελετές ορκωμοσίας στην Πολυτεχνική Σχολή του Π.Θ

τελετές-ορκωμοσίας-στην-πολυτεχνική-730983

Η τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής διπλωμάτων στους αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στο Βόλο, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, ώρα 10:00

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, ώρα 12:00

Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, ώρα 10:00

Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, ώρα 12:00

Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, ώρα 10:00

Αναγόρευση Διδακτόρων και Ορκωμοσία αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου