ΤΟΠΙΚΑ

Μ. Μιτζικός: «Ισχυρή άμυνα σημαίνει εθνική αυτοπεποίθηση»

μ-μιτζικός-ισχυρή-άμυνα-σημαίνει-εθν-730068

«Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πέρα από την οργή, το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι η παραμονή της Ελλάδας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και στους οργανισμούς που προστατεύουν την εθνική της ακεραιότητα. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει μακριά από τριτοκοσμικούς πειραματισμούς, που μπορεί να μας επιφυλάσσουν, όχι μόνο οικονομικές, αλλά και εθνικές περιπέτειες. Αυτό ας μην το ξεχάσουμε» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Μιτζικός.

Επισημαίνει ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. μπορεί να εξασφαλίσει την εθνική αυτοπεποίθηση, αφού βασικός στόχος είναι η διατήρηση μίας ισχυρής άμυνας.

Υπογραμμίζει πως η Ν.Δ. διασφαλίζει πως η Ελλάδα μπορεί να διευρύνει το ρόλο της ως παράγοντας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή μέσα από την αναβαθμισμένη συμμετοχή μας στους Διεθνείς Οργανισμούς.

«Η Ν.Δ. ισχυροποιεί τη Στρατιωτική Διπλωματία με στόχο την προάσπιση των εθνικών θέσεων για την προώθηση εθνικών θέσεων. Αυτό που πρέπει άμεσα να αναδιοργανώσουμε και να εξυγιάνουμε είναι οι παραγωγικές μονάδες – εργοστάσια, με στόχο τον εξαγωγικό προσανατολισμό και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας. Εξωστρεφή ανάπτυξη και αναδιοργάνωση ερευνητικών κέντρων με την προώθηση συνεργασιών με άλλα ερευνητικά κέντρα – εντός και εκτός Ελλάδος- για καλύτερη ενσωμάτωση και εκμετάλλευση της τεχνολογίας με παράλληλη εξοικονόμηση πόρων» καταλήγει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου