ΤΟΠΙΚΑ

Απαντήσεις Αχιλλέα Μπέου σε ΠΟΕΣΥ και εργαζόμενους ΔΕΥΑΜΒ

απαντήσεις-αχιλλέα-μπέου-σε-ποεσυ-και-729360

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ βάσει της οποίας ο Δήμαρχος Βόλου επιχειρεί «φίμωση των δημοσιογράφων», δίνει ο Αχιλλέας Μπέος:

«Αφού χέρι – χέρι με τις περιφερειακές ενώσεις της η ΠΟΕΣΥ ανέχθηκε την πλήρη εξάρθρωση έως διάλυση των εργασιακών σχέσεων των μελών τους, με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης, με ανασφάλιστη σε χιλιάδες περιπτώσεων εργασία και με μια πρωτόγνωρη ανεργία στον κλάδο, βρήκε τη λύση: Να αναγνωρίσει σαν το μεγάλο εχθρό στο πρόσωπο της «δημοσιογραφίας» τον Αχιλλέα Μπέο!

Τελικά στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Για αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών εκφράζεται με τρόπο απόλυτα απαξιωτικό για την ελληνική δημοσιογραφία. Ίσως να είναι άδικο, αλλά πάλι με τέτοιους εκπροσώπους…

Χαιρετισμούς στους εργοδότες σας. Να τους δείξετε πόσο γενναίοι είστε όταν σας καταργούν συλλογικές συμβάσεις και όταν σας υποδεικνύουν τι ώρα και πως πρέπει να ανασαίνετε. Να τους θυμίζετε τον Μπέο».

Για εργαζόμενους ΔΕΥΑΜΒ

Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωσή του, ο κ. Μπέος απαντά και προς τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ :

«Και ο τελευταίος πολίτης κατάλαβε πλέον, από την απάντηση που δόθηκε, το μέγεθος του προβλήματος που αποτελούν για τη ΔΕΥΑΜΒ οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της, ή επί το ορθότερον αυτοί που χρόνια τώρα τη λυμαίνονται σε βάρος των πολιτών και κρύπτονται πίσω από τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα.

Ασφαλώς τα ψεύδη, τα τεχνάσματα και τα αποπροσανατολιστικά επιχειρήματα περί προθέσεων ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης δεν πείθουν κανένα και απλώς με αυτά επιχειρούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες του Βόλου εις βάρος των οποίων διαβιούν πλουσιοπάροχα χρόνια τώρα.

Επειδή είναι προφανές ότι κρύβονται πίσω από τη Νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων τους προκαλούμε είτε να δώσουν τη συγκατάθεση τους για τη δημοσιοποίηση της μισθοδοσίας τους, είτε -ακόμη καλύτερα- να το πράξουν οι ίδιοι. Σε αντίθετη περίπτωση είναι κοινοί ψεύτες και έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσει η κοινωνία, την οποία συνεχίζουν να εμπαίζουν.

Τέλος την προσπάθειά τους να ταυτίσουν τη σημερινή δημοτική αρχή με αυτή του κ. Σκοτινιώτη τη θεωρούμε σαν απαράδεκτη ύβρη στο πρόσωπό μας. Εμείς ήρθαμε να δώσουμε λύσεις και διεξόδους στα προβλήματα των πολιτών και αυτό θα κάνουμε. Δεν υποκρινόμαστε τους προστάτες και τους σωτήρες της πόλης, αποδεικνυόμενοι τελικά -όπως άλλοι- κύμβαλα αλαλάζοντα».

Σχετικα άρθρα:

Απόπειρα φίμωσης από το Δήμαρχο Βόλου καταγγέλλει η ΠΟΕΣΥ

Αιχμές για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου