ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αγιασμός στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας

ο-αγιασμός-στο-1ο-επα-λ-ν-ιωνίας-729285

Το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας (Φυτόκο) ενημερώνει τους μαθητές του και τους κηδεμόνες τους ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2020-21 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ. Η τελετή θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας καθηγητών και μαθητών του σχολείου και χωρίς την παρουσία γονέων. Οι υπόλοιποι καθηγητές και μαθητές θα οδηγηθούν στις τάξεις κατά τμήματα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για τους μαθητές, στα μέσα μεταφοράς, στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου, αλλά και στους εξωτερικούς όπου υπάρχει συνωστισμός.

Μετά τον Αγιασμό και αφού οι μαθητές ενημερωθούν κατά τμήματα για την σωστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού από τους καθηγητές του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, θα αναχωρήσουν από το σχολείο, γύρω στις 12.00.

Ο σύλλογος των καθηγητών και η διεύθυνση του σχολείου εύχονται σε παλιούς και νέους μαθητές καλή σχολική χρονιά.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του σχολείου: 1epal-n-ionias.mag.sch.gr, στο facebook: http://www.facebook.com/1oEPALNeasIoniasMagnisias και στα τηλέφωνα του σχολείου: 2421085929, 242185931

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου