ΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζουν δημοτικό συμβούλιο και Οικονομική δήμου Βόλου

συνεδριάζουν-δημοτικό-συμβούλιο-και-7290

Συνεδριάζουν σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα προηγηθεί η Οικονομική Επιτροπή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση παραχώρησης εξοπλισμού της πράξης «Εκσυγχρονισμός εξοπλισμού κοινωνικών δομών και απασχόλησης του Δήμου Βόλου στην περιοχή παρέμβασης» στη δημοτική κοινωφελή επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δ. Βόλου.

Παράλληλα θα γνωμοδοτήσει για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, αλλά και για την κατασκευή και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 20,00 ΜW στη θέση «Γκέκας» και «Μικρή Βελανιδιά» και σταθμού ανύψωσης τάσης 33/150 KV στη θέση «Μπαμπάκια Κουτρούση» της Δ.Ε. Φερών και Δ.Ε. Αισωνίας, του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Δήμου Βόλου.

Η Οικονομική επιτροπή θα λάβει αποφάσεις για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΧII με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Εξοπλισμός για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του Ν.4830/21 (Α΄169) «Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα “Άργος” και λοιπές διατάξεις», του Υπουργείου Εσωτερικών, κ.α..

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου