ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» στα 56 του χρόνια ο ασφαλιστής Χάρης Παππάς

εφυγε-στα-56-του-χρόνια-ο-ασφαλιστής-χ-728542

Εδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ενας νέος άνθρωπος, ο γνωστός Βολιώτης ασφαλιστής Χάρης Παππάς, γιος του εκλιπόντος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παππά, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 χρόνων χτυπημένος από τον καρκίνο. Ο γνωστός ασφαλιστής ήταν αδερφός του Δημήτρη Παππά πρώην νομαρχιακού συμβούλου, είχε καταγωγή από τον Ριζόμυλο. Ήταν πάντα η ψυχή της παρέας. Επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα εργατικό, γεμάτο ζωντάνια άτομο, με πολύ πετυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Πριν από επτά μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο. Μέχρι την τελευταία στιγμή πάλεψε την ασθένεια με απαράμιλλο σθένος και ψυχική δύναμη. Μέχρι και πριν ένα μήνα εργαζόταν κανονικά. Ο οργανισμός του όμως ήταν εξασθενημένος. Τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ. Χθες άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική στον Βόλο σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.

Βαρύ το πένθος στον Βόλο, αλλά και στον Ριζόμυλο, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του, συγγενείς και φίλοι προσέτρεξαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία σήμερα. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου