ΤΟΠΙΚΑ

Δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία

δασικές-εκτάσεις-στη-μαγνησία-72851

Και στη Μαγνησία «επένδυσε» η πρώην υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα, που θεωρείται πρωταθλήτρια για άλλη μια χρονιά με 59 ακίνητα βάσει του πόθεν έσχες που κατέθεσε.

Σύμφωνα με το "πόθεν έσχες" που αναρτήθηκε στη Βουλή μεταξύ άλλων η Άννα Νταλάρα έχει αγοράσει μαζί με το σύζυγό της 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία και ειδικότερα στην περιοχή Άγιος Χαράλαμπος στις Μηλιές. Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας της πρώην υπουργού: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερίσματα 27 οικίες (!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις». Μαζί με τον σύζυγο της και την κόρη της η κυρία Νταλάρα κατέχει: Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βόρειο Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!

Η Άννα Νταλάρα επίσης εκτός από τη βουλευτική της αποζημίωση δηλώνει εισοδήματα από άλλες πηγές για ποσά περίπου 160.000 ευρώ και ο σύζυγός της (δηλώνει εισόδημα άνω των 300.000 ευρώ). Μαζί διαθέτουν, επίσης, αξιόλογο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο και καταθέσεις ύψους 700.000 ευρώ, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου