ΤΟΠΙΚΑ

«Η σταθερότητα συνυφασμένη με την τουριστική ανάπτυξη»

η-σταθερότητα-συνυφασμένη-με-την-του-728212

Τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος περιοδεύοντας στις Βόρειες Σποράδες

Στις Βόρειες Σποράδες περιόδευσε την Πέμπτη ο δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Στη Σκόπελο και τη Σκιάθο, εκτός από την κατ’ ιδίαν επικοινωνία με επαγγελματίες και κατοίκους των νησιών, μίλησε σε συγκεντρώσεις, τονίζοντας ότι ο τουρισμός –κλάδος που κατέγραψε αυξητικούς δείκτες το φετινό καλοκαίρι- χρειάζεται πολιτική και οικονομική σταθερότητα.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι επαγγελματίες του κλάδου δεν θα ρισκάρουν, επιλέγοντας την πολιτική αστάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας υπογράμμισε ότι για τις Σποράδες οι μήνες που ακολουθούν μέχρι το Μάρτιο είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, καθώς κλείνονται οι συμφωνίες για τη νέα σαιζόν και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για οποιοδήποτε πιθανό πλήγμα στο τουριστικό προϊόν.

Στη Σκόπελο, σε ομιλία του, αναφέρθηκε στον ποιοτικό τουρισμό του νησιού, καθώς και στο πλεονέκτημα να συνδυάζει τον πρωτογενή τομέα και την τουριστική ανάπτυξη, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που μπορούν να φέρουν μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Στη Σκιάθο, την «ατμομηχανή» του τουρισμού στη Μαγνησία, όπως ανέφερε, υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης και κατέθεσε αναλυτικά απόψεις για την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που διαθέτει, καθώς και των σύγχρονων υποδομών.

Στο Βόλο

Το πρωί της Πέμπτης ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι ευελπιστεί να διεξαχθεί μία ήρεμη προεκλογική περίοδος, ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι ως θεσμικός φορέας δεν θα επηρεάσει υπέρ κανενός κόμματος και υποψηφίου, παρά θα καλέσει του δημότες να ψηφίσουν σύμφωνα με την κρίση τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ζωής των δημοτών.

Σε επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος έδωσε την ευλογία του στο Χρήστο Μπουκώρο για την υποψηφιότητά του και ζήτησε την υποστήριξη του υποψήφιου βουλευτή στο κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Χρ. Μπουκώρος, ο οποίος ως δημοσιογράφος ανέδειξε με όλες του τις δυνάμεις το τεράστιο και πολύτιμο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης στην εποχή της κρίσης, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση, εάν οι πολίτες τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.

Στη συνάντηση του υποψηφίου βουλευτή με τον Μητροπολίτη παρέστησαν ο Απόστολος Κωστούλας, στενός συνεργάτης του αείμνηστου Θανάση Νάκου και επίλεκτο μέλος της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και το ζεύγος Νίκου και Σοφίας Δεληγεώργη, οι οποίοι μέσω του Ιδρύματος «Δεληγεώργη», αποτελούν τους σημαντικότερους δωρητές της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, ο Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε με την αντιπεριφεριάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία του ευχήθηκε καλή επιτυχία, λέγοντας ότι ο τόπος έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους. Στη διάρκεια της συνάντησής τους μίλησαν για τα της εκλογικής ετοιμότητας της Περιφερειακής Ενότητας, με την κ. Κολυνδρίνη να τονίζει ότι όλες οι υπηρεσίες ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Γιάννη Τόλια και επισκέφθηκε μία προς μία τις υπηρεσίες και συναντήθηκε με όλους τους αξιωματικούς και του αστυνομικούς, δεσμευόμενος ότι θα παραμείνει δίπλα τους, συμπαραστάτης στα αιτήματα τους. Παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, τους οποίους ευχαρίστησε για την αδιάκοπη εργασία τους, κάτω από δύσκολες συνθήκες, έχοντας συμβάλει σημαντικά στη μείωση των τροχαίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου