ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην περιφέρεια

ανοιχτές-συγκεντρώσεις-του-κκε-στην-π-727245

Aνοιχτές συγκεντρώσεις προγραμματίζει το ΚΚΕ τις επόμενες μέρες σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας.

Την Παρασκευή 7 Ιούνη σε συγκέντρωση στην Αλόννησο (Παραλία – Πατητήρι), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας ενώ σε συγκέντρωση στην πλατεία Σούρπης Αλμυρού, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Λούμας, Γραμματέας Τομέα Υπαίθρου και μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας. Την ίδια μέρα επίσης προγραμματίζεται συγκέντρωση στην Αργαλαστή, στις 8.30 μ.μ. όπου θα μιλήσει ο Βασίλης Τσαπράζης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Υπαίθρου αλλά και περιοδεία κλιμακίου του Τομέα Υπαίθρου, στις 8 μ.μ., στο Βελεστίνο.

Αντίστοιχα το Σάββατο 8 Ιούνη σε συγκέντρωση στη Σκόπελο (Παραλία – Δημοτικό Καφενείο), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας και την Κυριακή 9 Ιούνη σε συγκέντρωση στη Σκιάθο (΄Μπούρτζι΄), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει επίσης ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας.

Τέλος τη Δευτέρα 10 Ιούνη σε συγκέντρωση στη Ζαγορά (Περαχώρα), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Λούμας, Γραμματέας Τομέα Υπαίθρου και μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας και την Πέμπτη 13 Ιούνη σε συγκέντρωση στον Αλμυρό (κεντρική πλατεία), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου