ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή του καλοκαιριού με Open Coffee Volos

υποδοχή-του-καλοκαιριού-με-open-coffee-volos-727105

Το Open Coffee Volos υποδέχεται το καλοκαίρι και διοργανώνει την τελευταία συνάντηση γι’ αυτή τη σεζόν σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 19.30 στο Τρανζίστορ café στην Ερμού 6. Καλεσμένοι ομιλητές θα είναι ο Γιώργος Τζιραλής Partner στο Openfund ΙΙ, ο οποίος θα μιλήσει για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που υπάρχουν μέσω του fund για επιχειρήσεις που βρίσκονται σε στάδιο που αναζητούν seed capital για να αναπτυχθούν. Επίσης η δικηγόρος Νάγια Αντωνίου θα παρουσιάσει την νέα εταιρική μορφή που θεσπίστηκε πρόσφατα με σκοπό να προσφέρει ευελιξία και κίνητρα για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων και δεν είναι άλλη από την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ).

Η ομάδα του Incrediblue που αποτελεί το πρώτο startup που «ξεπήδησε» μέσα από το Open Coffee Volos και έχει έδρα το Βόλο και μορφή ΙΚΕ, έχοντας εξασφαλίσει παράλληλα χρηματοδότηση από το Open Fund θα παρουσιάσει τα στάδια του ταξιδιού μέχρι το “Launch” της πλατφόρμας στον παγκόσμιο ιστό.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές, νέους που σκέπτονται να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση και ιδιαιτέρως όσοι ασχολούνται με την ανάπτυξη εφαρμογών, λογισμικού κ.λ.π. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου