ΤΟΠΙΚΑ

Σε έμβασμα με ψεύτικο ΑΦΜ…

σε-έμβασμα-με-ψεύτικο-αφμ-726685

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, γύρω από το πόρισμα ελέγχου του ελεγκτή της ΔΟΥ Βόλου, που μετά από σχεπκή εντολή των προϊσταμένων που, ξετύλιξε τη δυσώδη υπόθεση με ία 8,5 εκατομμύρια δολάρια που αρχικά φέρονταν να μεταφέρθηκαν με έμβασμα από το τραπεζικό λογαριασμό του Σκιαθίτη βιοπαλαιστή Σταύρου Φραγκούλα σε τράπεζα της Ελβετίας, διέρρευσαν μέσα στην εβδομάδα που μεσολάβησε από την περασμένη Κυριακή, οπότε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας.

Ρεπορτάζ: ANT. TΣΕΛΕΝΤΗΣ

Ενα πόρισμα που συντάχθηκε μετά από ελέγχους που κράτησαν ένα μήνα, ξεκίνησαν από το Βόλο και επεκτάθηκαν μέχρι την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα μέχρι το επίμαχο υποκατάστημα τράπεζας του Πειραιά, με τη συνέργεια στελεχών της οποίας, στήθηκε η απάτη, έτσι ώστε να εμφανίζεται ως δικαιούχος του αστρονομικού ποσού, όχι ο εφοπλιστής, που ήταν ο πραγματικός δικαιούχος, αλλά ο ανυποψίαστος Σκιαθίτης βιοπαλαιστής.

Στη ουσία το πόρισμα κάνει λόγο ότι με τη συνέργεια υπαλλήλου της τράπεζας, τον οποίο κατονομάζει το πόρισμα, στήθηκε στην ουσία μία ηλεκτρονική απάτη σε βάρος του Σκιαθίτη Σταύρου Φραγκούλα. Κάτι δηλαδή που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε από κάποιον επιτήδειο που δεν θα ήθελε για προφανείς λόγους να φανερώσει τα δικά του πραγματικά στοιχεία. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πόρισμα γίνεται λόγος ότι η ηλεκτρονική απάτη με τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια,στήθικε με δύο εμβάσματα.

Το ένα από τον εφοπλιστή προς τον Φραγκούλα και το άλλο από το Φραγκούλα προς τον εφοπλιστή σε τράπεζας της Ελβετίας και πραγματικού δικαιούχου του δυσθεώρητου ποσού. Μόνον που στο πρώτο έμβασμα, όπως σημειώνεται στο πόρισμα, χρησιμοποιήθηκε ακόμη και ΑΦΜ – φάντασμα, ενώ για τον παραλήπτη του εμβάσματος και αποστολέα του δεύτερου, του Στ. Φραγκούλα, χρησιμοποιήθηκαν όλα τα πραγματικά και διαθέσιμα στοιχεία του τα οποία η τράπεζα τα είχε στη διάθεσή της, τα στελέχη της οποίας τα επέλεξαν μέσα από εκατομμύρια στοιχεία εκατοντάδων χιλιάδων πελατών – καταθετών της.

Ο εφοπλιστής, όπως και το στέλεχος της τράπεζας, κατονομάζεται στο πόρισμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από το ναυτιλιακό γραφείο που διατηρεί στην Αθήνα ασχολείται και με επιχειρήσεις. Από το σκιαθίτη Στ. Φραγκούλα, που είναι εγκαλούμενος καθώς του ζητήθηκαν ήδη εξηγήσεις για να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων που φαίνεται να απέστειλε στην Ελβετία, ζητήθηκε ήδη το πόρισμα της ΔΟΥ Βόλου, προκειμένου να κάνει μήνυση και αγωγή κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να ζητήσει αποζημίωση για την ηθική και κοινωνική ζημία και ταλαιπωρία που υπέστη λόγω της εμπλοκής του ονόματος του στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Μία υπόθεση που ενδεχομένως να έχει πολλές πτυχές, καθώς δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη εγκληματική συμπεριφορά|να είχε χρησιμοποιηθώ πλειστάκιςστο παρελθόν από τις τράπεζες και από τους… μεγαλοκαρχαρίες, προκειμένου οι τελευταίοι να φοροδιαφεύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της ΔΟΥ διαβιβάστηκε στο ΣΔΟΕ Θεσσαλίας με το τελευταίο μάλιστα να απαντά αρνητικά στο σχετικό αίτημα του κ..Φραγκούλα με το σκεπτικό ότι το πόρισμα είναι απόρρητο!!!

Πλέον ο Στ. Φραγκούλας προτίθεται να εξαντλήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα, προκειμένου να πάρα στα χέρια του το πόρισμα, έτσι ώστε στη συνέχεια να έχει τη δυνατότητα να στραφεί κατά παντός υπευθύνου.

Σχετικά άρθρα :

– «Δεν είμαι ο εκατομμυριούχος»!

Ζητούν από πάμφτωχο 8,5 εκ. ευρώ!

Εφοπλιστής πίσω από τα 8,5 εκ. ευρώ!!!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου