ΤΟΠΙΚΑ

Το Varadero Club Hellas έρχεται στο Βόλο

το-varadero-club-hellas-έρχεται-στο-βόλο-726381

Σε όλη την Ελλάδα ταξιδεύει, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, το Varadero Club Hellas. Σκοπός του να γνωριστούν με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και την αγάπη για την μοτοσικλέτα, τη φύση, τη φιλία και να ανταλλάξουν μαζί τους εμπειρίες.

Ο προορισμός μας στις 22-23-24 Ιουνίου είναι η πόλη του Βόλου και όπως ενημερώνουν τα μέλη τους «ο Βόλος είναι πόλη της Θεσσαλίας, χτισμένη στον μυχό του Παγασητικού κόλπου, κοντά στην θέση της αρχαίας Ιωλκού στους πρόποδες του Πηλίου. Είναι επίσης μία από τις πιο μεγάλες πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας. Η περιοχή που καταλαμβάνει ο οικιστικός ιστός περιβάλλεται βορειοανατολικά από τον ορεινό όγκο του Πηλίου, νότια από το υγρό στοιχείο της θάλασσας και δυτικά από τις πεδινές εκτάσεις της Θεσσαλίας. Είναι κτισμένη με μέτωπο κυρίως στον Παγασητικό κόλπο και εκτείνεται ως τις παρυφές του Πηλίου. Η σχέση της πόλης με το βουνό και τη θάλασσα έχει επιδράσει διαχρονικά δραστικά στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή των κατοίκων και έχει διαμορφώσει καθοριστικά την εξέλιξη του επιπέδου οικονομικής ανάπτυξης του Βόλου.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου θα επισκεφθούμε το όμορφο Πήλιο. Πάμε να περάσουμε ένα ωραίο τριήμερο με καλή παρέα και φίλους, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφαλή οδήγηση…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου