ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδια πριν τον απόπλου του Flying cat

επεισόδια-πριν-τον-απόπλου-του-flying-cat-7214

Ενταση προηγήθηκε όταν εκπρόσωποι της ΠΝΟ και του ΠΑΜΕ παρατάχθηκαν μπροστά στον καταπέλτη

Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν λίγη ώρα πριν από τον απόπλου του Flying cat από το λιμάνι του Βόλου, καθώς απεργοί, εκπρόσωποι της ΠΝΟ και του ΠΑΜΕ παρατάχθηκαν μπροστά από τον καταπέλτη του ταχύπλοου, προκειμένου να αποτρέψουν τον απόπλου.

Ακολούθησαν λεκτικοί διαπληκτισμοί με επιβάτες οι οποίοι επιθυμούσαν να ταξιδέψουν και παρενέβησαν άνδρες της Λιμενικής αστυνομίας, οι οποίοι ζήτησαν από τους απεργούς να απομακρυνθούν από τον καταπέλτη του ταχύπλοου, προκειμένου να επιβιβαστούν όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν. Ακολούθησαν στιγμές έντασης όταν οι απεργοί παρέμειναν στη θέση τους, στο πλαίσιο της πανελλήνιας απεργίας της ΠΝΟ και τελικά απωθήθηκαν από λιμενικούς και επιβάτες, προκειμένου να επιβιβαστούν όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν στα νησιά.

Ο Εισαγγελέας υπηρεσίας ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν, όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο λιμενάρχης Βόλου, Μανώλης Κανάλης, και απεφάνθη ότι το δρομολόγιο πρέπει να εκτελεστεί κανονικά, διότι είχαν εκδοθεί εισιτήρια, οι επιβάτες ήθελαν να ταξιδέψουν και το πλήρωμα του Flying cat δεν συμμετείχε στην απεργία. Μετά από την ένταση που προηγήθηκε, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο πλοίο, ενώ μισή ώρα αργότερα απέπλευσε και ο «Πρωτέας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου