ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ακης Πετρετζίκης στο Τρίκερι

ο-ακης-πετρετζίκης-στο-τρίκερι-717996

Στο Τρίκερι για γυρίσματα διαφημιστικού τρέιλερ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, βρίσκεται από χθες ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ Άκης Πετρετζίκης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα μείνει στον οικισμό Κόττες μέχρι την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός τηλε-σεφ χθες το απόγευμα ξεκίνησε τα γυρίσματα στον οικισμό Κόττες. Συγκεκριμένα, αρχικά θα γυριστεί ένα δοκιμαστικό σποτ και σε περίπτωση που τα στελέχη του καναλιού μείνουν ευχαριστημένα, θα γυριστεί το διαφημιστικό τρέιλερ εξ’ ολοκλήρου στην περιοχή. Μάλιστα άνθρωποι της παραγωγής νοίκιασαν καΐκι, επαγγελματία της περιοχής, προκειμένου να γίνουν πάνω σε αυτό γυρίσματα.

Ηδη η τοπική κοινωνία ενθουσιάστηκε στο άκουσμα της είδησης, ότι στελέχη μεγάλου καναλιού επέλεξαν το γραφικό Τρίκερι για το γύρισμα διαφημιστικού.

Αλλωστε δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που ολοκληρώθηκαν στην Αγία Κυριακή τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ Kellogg’s, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο μεσογειακό κράκερ της παγκοσμίως.

Η επιλογή του γραφικού λιμανιού του Τρικερίου, της Αγίας Κυριακής, από την Kellogg’s έγινε μετά από μακροχρόνια έρευνα σε πολλά λιμάνια της Μεσογείου. Το λιμάνι της Αγίας Κυριακής, σύμφωνα με το σκηνοθέτη, αποτύπωνε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τοπίο την αίσθηση της μεσογειακής αισθητικής που αναζητούσε η Kellog’s για το καινούργιο σνακ της.

Σκηνοθέτης του διαφημιστικού ήταν ο χολιγουντιανός Jason Baffa, που έχει πολλά επιτυχημένα διαφημιστικά στο ενεργητικό του, καθώς και ταινίες τεκμηρίωσης για σέρφερς και θαλάσσια σπορ. Διευθυντής φωτογραφίας ο Scott Kassenoff, ο οποίος έχει δουλέψει σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές και μικρού μήκους ταινίες. Τα γυρίσματα στην Αγία Κυριακή διήρκησαν μια ολόκληρη εβδομάδα, ενώ εργάστηκε μια τεράστια ομάδα 100 ατόμων περίπου, που πραγματικά κατέλαβε όλα τα καταλύματα της Αγίας Κυριακής.

Η αμερικάνικη πολυεθνική Kellogg’s, για ευνόητους λόγους κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό τις πληροφορίες για το καινούργιο κρακεράκι της, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως μέσα στην επόμενη σεζόν, με έμβλημά της το άγνωστο μικρό λιμανάκι της Αγίας Κυριακής, στο Τρίκερι.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου