ΤΟΠΙΚΑ

Με 1 ευρώ ξεπλήρωσε το δάνειό του! ~ Βολιώτης κέρδισε 10.000 ευρώ με ένα ΣΚΡΑΤΣ…

με-1-ευρώ-ξεπλήρωσε-το-δάνειό-του-βολιώ-71685

«Ξαναχτύπησε» ο τυχερός λαχειοπώλης που μοιράζει χρήματα

Δεκάδες τυχερά δελτία, τα οποία μοιράζουν άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα χρηματικά ποσά, φαίνεται ότι περνάνε κάθε χρόνο από τα χέρια του τυχερού Βολιώτη λαχειοπώλη Γιώργου Παππά.

Το τελευταίο τυχερό κουπόνι ΣΚΑΡΤΣ ο λαχειοπώλης Γιώργος Παππάς το πούλησε προχθές Κυριακή σε ένα 45χρονο Βολιώτη, ο οποίος με ένα 1 ευρώ κέρδισε 10.000 ευρώ, με τα οποία θα ξεπληρώσει δάνειο που εκκρεμεί στο όνομά του στην τράπεζα.

Οπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο λαχειοπώλης κ. Παππάς, ο 45χρονος Βολιώτης, δεν πίστευε στα μάτια του όταν συνειδητοποίησε ότι κερδίζει 10.000 ευρώ. Μάλιστα χθες ο τυχερός Βολιώτης μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει τα κερδισμένα από τον ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τον λαχειοπώλη Γιώργο Παππά, ο 45χρονος τυχερός πατέρας ενός παιδιού, του εξήγησε ότι με τα 10.000 ευρώ που κέρδισε θα ξεπληρώσει δάνεια στην τράπεζα, το οποίο πήρε για να αγοράσει το σπίτι του. «Πραγματικά νιώθω τυχερός που προσφέρω τόση χαρά στους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά από τα δελτία που πουλάω κερδίζονται μικροποσά. Τώρα όσον αφορά στην τελευταία περίπτωση, ο 45χρονος μου ανέφερε ότι πρώτη φορά κέρδισε σε τυχερό παιχνίδι και ότι με τα χρήματα θα ξεπλήρωνε το υπόλοιπο του δανείου του, που είναι 6.000 ευρώ και είχε λάβει για να αγοράσει το σπίτι του. Το ποσό σίγουρα δεν είναι τεράστιο, αλλά τα χρήματα στη συγκεκριμένη περίπτωση έπιασαν τόπο», επεσήμανε ο κ. Παπάς.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου