ΤΟΠΙΚΑ

Αναζητούνταν να συλληφθεί και εμφανίστηκε για τα ρέστα…

αναζητούνταν-να-συλληφθεί-και-εμφανί-716389

Ενας 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος κάτοικος Βόλου και η 25χρονη άνεργη φίλη του συνελήφθησαν χθες στις 2.30μμ, στον κεντρικό προβλήτα του λιμανιού από λιμενικούς του Γραφείου Ασφάλειας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Βόλου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο 25χρονος προσήλθε στο Λιμεναρχείο μαζί με τη φίλη του, αιτούμενος την αναγνώριση δικύκλου, το οποίο είχε κατασχεθεί από την υπηρεσία ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Το όχημα δεν είχε στοιχεία κυκλοφορίας και επρόκειτο για μέσο που είχε κατασχεθεί σε υπόθεση στις 12 Μαρτίου, όταν λιμενικοί είχαν συλλάβει ένα άτομο, ενώ είχε διαφύγει της σύλληψης ένα δεύτερο.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι επρόκειτο για το άτομο που είχε διαφύγει της σύλληψης, εκείνη την ημέρα, και σε βάρος του είχε εκδοθεί από τον Ανακριτή Βόλου και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης, ένας τρίφτης και το χρηματικό ποσό των 635 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς στοιχεία κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν, οκτώ συσκευασίες χασίς 5.434 γραμμαρίων, 12 ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας και έξι σύριγγες χρησιμοποιημένες με υπολείμματα άγνωστης ουσίας.

Ταυτόχρονα στη χειραποσκευή της 25χρονης φίλης του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες χασίς 27,3 γραμμαρίων, πέντε ναρκωτικά χάπια και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Στο σπίτι της, όπου διαμένει με την 43χρονη μητέρα της, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν δύο ποσότητες χασίς 3,5 γραμμαρίων, 13 σπόρια ινδικής κάνναβης και μία σύριγγα χρησιμοποιημένη. Οι συλληφθέντες κρατούνται και σήμερα θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου