ΑΛΜΥΡΟΣ

Νεκρός 47χρονος Αλμυριώτης

νεκρός-47χρονος-αλμυριώτης-714104

Νεκρός, πυροβολημένος στο στήθος, βρέθηκε χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή των Φαρσάλων ένας 47χρονος επαγγελματίας από τον Αλμυρό, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στη Νοτιοδυτική Μαγνησία.

Φώς στα αίτια θανάτου του 47χρονου επαγγελματία θα ρίξει σήμερα η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει στη Λάρισα.

Η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ φέρεται να διερευνά τόσο το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας όσο και της δολοφονίας με το πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς δίπλα στο νεκρό βρέθηκε και ένα πιστόλι πιθανότατα ιδιοκτησίας του το οποίο εικάζεται ότι χρησιμοποιήθηκε.

Το συμβάν τοποθετείται χρονικά στις απογευματινές ώρες. Το άψυχο σώμα του εντόπισαν μέσα στο Ι.Χ, διερχόμενοι οδηγοί που είδαν ακινητοποιημένο το αυτοκίνητό του, δίπλα στο δρόμο και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όλα δείχνουν πως έθεσε αργά χθες το βράδυ τέλος στη ζωή του. Ο αλμυριώτης επαγγελματίας, φέρεται να αυτοκτόνησε με όπλο που είχε μαζί του. Οι λόγοι της αυτοκτονίας του, που θεωρείται το πιθανότερο ενδεχόμενο με τα μέχρι τώρα στοιχεία, διερευνώνται από το Αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων, που ανέλαβε και την προανάκριση. Άγνωστο παραμένει επίσης γιατί ο αυτόχειρας επέλεξε να μετακινηθεί από τον Αλμυρό στα Φάρσαλα και να αυτοκτονήσει.

Κάποιες πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως οι λόγοι της αυτοκτονίας του να είναι οικονομικοί.

Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής ειδοποιήθηκαν στις 7.50 μ.μ προκειμένου να σπεύσουν στο 1ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος μεταξύ Βρυσιών- Νέου Μοναστηρίου στην περιοχή των Φαρσάλων όπου εντοπίστηκε ο 47χρονος νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων με επικεφαλής τον Διοικητή μετέβησαν στο σημείο του συμβάντος ενώ παράλληλα κλήθηκε ο ιατροδικαστής της Λάρισας Χρήστος Κραβαρίτης προκειμένου να εξετάσει το πτώμα που αργά χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στη Λάρισα για να γίνει σήμερα νεκροψία- νεκροτομή.

Από την Αστυνομία Φαρσάλων ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του 47χρονου ενώ μέχρι αργά χθες το βράδυ λαμβάνονταν οι πρώτες καταθέσεις για το συμβάν με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συμπληρώσουν το «πάζλ» για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά το τι συμβαίνει καθώς παραμένουν πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν τον 47χρονο να μεταβεί στην περιοχή των Φαρσάλων, εάν είχε επαφές που αφορούσαν την επαγγελματική του δραστηριότητα στην περιοχή και τι προηγήθηκε του συμβάντος.

Η είδηση του θανάτου του 47χρονου μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε γίνει ευρέως γνωστή στην περιοχή του Αλμυρού, ωστόσο όσοι τον γνώριζαν τόνιζαν ότι επρόκειτο για έναν από τους πιο πρόσχαρους ανθρώπους που μάλιστα οι φίλοι του τον αποκαλούσαν «πειραχτήρι» αφού διαρκώς ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και συνήθιζε να πειράζει φίλους και γνωστούς κάνοντας διάφορα αστεία.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σούρπης.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου