ΤΟΠΙΚΑ

Νέο σοκ στον Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο 36χρονου

νέο-σοκ-στον-βόλο-από-τον-ξαφνικό-θάνατ-713185

Νέο σοκ στον Βόλο από τον ξαφνικό θάνατο 36χρονου, πολύ γνωστού στην τοπική κοινωνία κυρίως από τη δράση του ως οργανωμένος οπαδός της Νίκης Βόλου επί σειρά ετών. Πρόκειται για τον Φωκίωνα Μαργαρίτη, ο οποίος ζούσε και εργάζονταν εδώ και πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκε νεκρός από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο άτυχος νέος απεβίωσε στο σπίτι του με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα αίτια αποδίδονται πιθανότατα σε καρδιά.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε για τον απρόσμενο χαμό από την Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε τη μητέρα του σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας φίλος του 36χρονου ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο νέος είχε πεθάνει και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες.

Η σορός του μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του, ενώ από την Αστυνομία παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ο Φωκίων Μαργαρίτης, ήταν ένας δραστήριος και πρόσχαρος νέος. Είχε πολλούς φίλους που γνώριζε κατά κύριο λόγο σαν οπαδός της Νίκης Βόλου. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ήταν η ζωντάνια και η ενεργητικότητα που τον διέκρινε. Κατέλιπε τη μητέρα του και τρία αδέρφια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου