ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεψαν καλώδια δημοτικού φωτισμού δίπλα απο Αστυνομικο Τμήμα

εκλεψαν-καλώδια-δημοτικού-φωτισμού-δ-712580

Δεν ορρωδούν προ ουδενός οι δράστες που έχουν κάνει μόνιμο επάγγελμα την κλοπή καλωδίων δημοτικού φωτισμού, αφήνοντας στο σκοτάδι, ολόκληρες περιοχές.

Όπως λέει ο τοπικός Αντιδήμαρχος Πορταριάς και Ιωλκού Γιάννης Γκουντέλιας προχθές το βράδυ άγνωστοι δράστες, αφαίρεσαν καλώδια δημοτικού φωτισμού, σε μήκος πενήντα μέτρων περίπου, ακριβώς δίπλα από την περιοχή όπου στεγάζεται το Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, στο χώρο στάθμευσης στην Ανακασιά, ενώ άλλη μία φορά, όπως λέει ο τοπικός Αντιδήμαρχος, άγνωστοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα καλώδια του δημοτικού φωτισμού και από το χώρο πίσω ακριβώς από το Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομίας, όπου βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Ειρήνης.

Σύμφωνα με τον κ Γκουντέλια που πήγε στην Αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό, στην περιοχή έχουν θεαθεί αρκετά συχνά νεαροί αθίγγανοι με δίκυκλα, που από τον τρόπο που κινούνται φαίνεται να επιθεωρούν τα σημεία όπου είναι οι υποσταθμοί της ΔΕΗ.

Γαλλική Αντιπροσωπεία

Εξάλλου την επόμενη εβδομάδα θα έλθει στην Πορταριά 15μελής αντιπροσωπεία από τη γαλλική κωμόπολη Τουρ – Τουρ που είναι αδελφοποιημένη εδώ και χρόνια με τον πρώην Δήμο. Οι Γάλλοι θα μείνουν στην περιοχή μία εβδομάδα.

Εξάλλου αυτή την περίοδο αρκετός κόσμος, κάνει τις διακοπές του στην ευρύτερη περιοχή της Πορταριάς, με τα περισσότερα ξενοδοχεία και τους ξενώνες να έχουν σημαντική πληρότητα Δεν έχει ωστόσο τόσο κόσμο, όπως τα προηγούμενα χρόνια, λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γκουντέλιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου