ΤΟΠΙΚΑ

Επίσημη στήριξη της Νάνσυς Καπούλα για τον Δήμο Βόλου από τη ΝΔ

επίσημη-στήριξη-της-νάνσυς-καπούλα-γι-711815

Με ομόφωνη απόφαση της επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ η οποία εγκρίθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, το κόμμα της Ν.Δ στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βόλου, θα στηρίξει την υποψηφιότητα της σημερινής προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας κα. Νάνσυς Καπούλα.

Αυτό γνωστοποιήθηκε απόψε στον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένη Β. Νταόπουλο, σε επικοινωνίας που είχε μαζί του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε δήλωσή του ο κ. Νταόπουλος αναφέρει τα εξής: “Μετά από ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εγκρίθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, το κόμμα της Ν.Δ στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βόλου, θα στηρίξει την υποψηφιότητα της σημερινής προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας κα. Νάνσυς Καπούλα.

Ως γνωστό η κα. Καπούλα έχει δημόσια εκδηλώσει το ενδιαφέρον και την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον Δήμο Βόλου. Η Ν.Δ. τοπικά στηρίζει την προσπάθειά της αυτή και στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στήριξη της υποψηφιότητα της κα. Νάνσυς Καπούλα με την παρουσία κεντρικών στελεχών του κόμματος”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου