ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για εξοπλισμό και στήριξη της μελισσοκομίας

αιτήσεις-για-εξοπλισμό-και-στήριξη-τη-710801

Συνεχίζεται έως την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων για την εφαρμογή των δράσεων μελισσοκομίας 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας». Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ενημερώνει ότι δικαίωμα έχουν τα φυσικά πρόσωπα (μελισσοκόμοι) και τα νομικά πρόσωπα που διαθέτουν καταρχάς θεωρημένο και εν ισχύ μελισσοκομικό βιβλιάριο και διατηρούν μελισσοκομική εκμετάλλευση με τουλάχιστον 20 “κατεχόμενες κυψέλες” για τη συμμετοχή στη δράση 3.1 και τουλάχιστον 110 “κατεχόμενες κυψέλες” για τη συμμετοχή στη δράση 3.2.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στις προαναφερόμενες δράσεις ο δικαιούχος υποβάλλει σχετική αίτηση – δήλωση στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας στον Βόλο, είτε σε πρωτότυπη έντυπη μορφή ή σε μορφή σαρωμένου ψηφιακού φωτοαντιγράφου (σκαναρισμένου αντιγράφου).

Η υποβολή της αίτησης-δήλωσης, μπορεί να γίνει και με ψηφιακό τρόπο από τον ίδιο τον δικαιούχο, μέσω ειδικής ψηφιακής εφαρμογής, η οποία έχει δημιουργηθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στον ιστότοπο του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr και να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2421352663 και 2421352658 και στον τηλεφωνικό αριθμό 2421032946 του Κέντρου Μελισσοκομίας Θεσσαλίας στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου