ΤΟΠΙΚΑ

Στάλθηκαν χθες 317 εκλογικοί σάκοι

στάλθηκαν-χθες-317-εκλογικοί-σάκοι-709027

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας προς τους δήμους

Εκατοντάδες σάκοι με εκλογικό υλικό «στόλιζαν» χθες την είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων ενώ υπάλληλοι της περιφέρειας έτρεχαν με «πυρετώδεις» ρυθμούς να γεμίζουν, να φορτώνουν και να καταγράφουν όλες τις παραλαβές του εκλογικού υλικού. Ενδεικτικά μόλις χθες προετοιμάστηκαν και «έφυγαν» από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας 317 εκλογικοί σάκοι προς το δήμο Βόλου και τα νησιά των Βορείων Σποράδων ενώ σήμερα Πέμπτη αναμένεται να αποσταλούν εκλογικοί σάκοι και στους υπόλοιπους Νομούς της Μαγνησίας.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Συγκριμένα χθες οι υπάλληλοι της Π.Ε. Μαγνησίας από τα γραφεία της Πολεοδομίας γέμιζαν με εκλογικό υλικό τους σάκους που θα σταλούν στους δήμους και έπειτα τους μετακινούσαν στο προαύλιο του κτιρίου όπου φορτώνονταν σε φορτηγά για να μετακινηθούν στα εκλογικά τμήματα. Μέχρι χθες είχαν προετοιμαστεί σάκοι με εκλογικό υλικό για τα βασικά εκλογικά τμήματα του δήμου Βόλου αλλά για τα 3 μικτά τμήματα ετεροδημοτών.

Οπως εξήγησε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη κάθε εκλογικός σάκος που φεύγει από την Π.Ε. Μαγνησίας περιέχει τα ψηφοδέλτια, τις εγκυκλίους του υπουργείου για τις εφορευτικές επιτροπές και τον τρόπο ψηφοφορίας, τα πρακτικά που θα συμπληρώσουν οι εφορευτικές επιτροπές, γραφική ύλη και εκλογικούς καταλόγους.

Μάλιστα όπως διευκρίνισε σήμερα Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθούν και να σταλούν και οι υπόλοιποι σάκοι με το εκλογικό υλικό σε όλους τους δήμους της Μαγνησίας ενώ τόνισε ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα με τις παραλαβές του εκλογικού υλικού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στους εκλογικούς σάκους υπάρχουν 17 ψηφοδέλτια από τα εξής κόμματα: Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Το Ποτάμι, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ΚΚΕ, ΚΚΕ (μ-λ) Μ-ΛΚΚΕ Εκλογική Συνεργασία, Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά, Χρυσή Αυγή, ΤΕΛΕΙΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΟΣ, ΕΔΕΜ, Ενωση Κεντρώων, Εργατικό – Επαναστατικό Κόμμα ΕΕΚ – Τροτσκιστές και Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου