ΤΟΠΙΚΑ

1,8 εκατ. ευρώ για έργα οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου

18-εκατ-ευρώ-για-έργα-οδικού-δικτύου-στο-707127

Με γρήγορο ρυθμό, σύμφωνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προχωρά η διαδικασία δημοπράτησης του έργου «Επιδιόρθωση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου)» συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής δημοπρασίας και σύντομα υπογράφεται η σύμβαση του έργου.

«Βελτιώνουμε την προσβασιμότητα στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που έχουν παρουσιάσει ζημιές. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές», τόνισε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες αφορούν στην επιδιόρθωση ζημιών, στην ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Περιλαμβάνει επίσης διαγράμμιση στα τμήματα όπου θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και σε τμήματα που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου