ΤΟΠΙΚΑ

Δηλώσεις για τις εξετάσεις πιστοποίησης ελληνομάθειας

δηλώσεις-για-τις-εξετάσεις-πιστοποίη-70704

Οι εξετάσεις θα γίνουν το τριήμερο 10 – 12 Μαΐου

Οι εξετάσεις πιστοποίησης ελληνομάθειας αλλοδαπών, για όλα τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2, θα γίνουν στις 10 – 11 – 12 Μαΐου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 13 Μαρτίου, στο μοναδικό στην Κεντρική Ελλάδα, πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ελληνομάθειας, που είναι στο κέντρο ξένων γλωσσών της κ. Βασιλικής Σπανούλη – Μπράχου, στη Λάρισα (οδός Δωδώνης 3).

Το κέντρο παρέχει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να πιστοποιήσουν τη γνώση τους στην ελληνική γλώσσα, να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν γι’ αυτό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα ελληνομάθειας υλοποιείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και απευθύνεται σε αλλοδαπούς και σε ομογενείς που πρόκειται να εργαστούν ή να παραμείνουν στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, σε καθηγητές και φοιτητές ανθρωπιστικών επιστημών ή σε αλλοδαπούς που απλώς θέλουν να μάθουν ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2410-237677 και 2410-283549 καθώς και στο mail [email protected], καθημερινα από τις 6.00 – 8.00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου