ΤΟΠΙΚΑ

«Γροθιά στο στομάχι» η ιστορία 30χρονου άστεγου στον Βόλο

γροθιά-στο-στομάχι-η-ιστορία-30χρονου-704528

«Είμαι άστεγος 10 ολόκληρα χρόνια», ανέφερε 30χρονος σε συνομιλία που είχε σήμερα με τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Εσταυρωμένος» και στην ραδιοφωνική εκπομπή του στην «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Πρόκειται για έναν 30χρονο που ζει για 10 χρόνια άστεγος στον Βόλο και η ιστορία του «σπάει κόκαλα».

Συνομιλία αυτή, όπως αναφέρει ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, «ενημερώνουμε τους καλούς μας συμπολίτες για ένα θέμα που είναι ντροπή για την Ελλάδα του 2021».

Επιπλέον, επισημαίνει, «όσο περνά ο καιρός αυξάνονται οι περιπτώσεις αστέγων (όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες) που εκλιπαρούν για λίγη αγάπη και φιλοξενία, έως ότου περάσει ο χειμώνας».

Ο «Εσταυρωμένος» λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και την περιοχή του Βόλου, φιλοξενεί τον 30χρονο στο ξενοδοχείο του κ. Μπάλλα, στην Αγριά.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί και να συγχαίρει τους ιδιοκτήτες του “HOTEL BALLAS” -το ζεύγος Μάριο και Ευμορφία Μπάλλα- για τη δωρεάν φιλοξενία του άστεγου νέου. Η συνεργασία τους με τον “Ε” επαναλήφθηκε και για άλλους άστεγους.

O “E”, προ ημερών του προσέφερε ένα ποδήλατο, φάρμακα, οικονομικό βοήθημα, ενδύματα, εισιτήρια για τις αστικές συγκοινωνίες και καινούργια αθλητικά υποδήματα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ακούσετε την εκπομπή: 13 Εκπομπή Σ.Σ.Κ Ο Εσταυρωμένος Βόλου Με Αστεγο Συζητηση 13 02 2021

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου