ΤΟΠΙΚΑ

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο Τρίκερι

αποκαταστάθηκε-η-ηλεκτροδότηση-στο-τ-704407

Πτώση στύλου της ΔΕΗ σε δύσβατη περιοχή προκάλεσε το πρόβλημα

Μετά από συντονισμένες ενέργειες αποκατάστασης στο δίκτυο ρεύματος του Νοτίου Πηλίου και πολύωρες προσπάθειες, επανήλθε το ρεύμα στο Τρίκερι.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι του Τρικερίου έμειναν στο σκοτάδι, λόγω της πτώσης στύλου της ΔΕΗ που σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι στην περιοχή Διακόπι, σε δύσβατο σημείο, σε υψόμετρο 250, περίπου, μέτρων.

Συνεργείο της ΔΕΔΗΕ έσπευσε άμεσα στο σημείο προκειμένου να επιδιορθώσει την ζημιά, με την συνδρομή του έμψυχου δυναμικού του δήμου Νοτίου Πηλίου, αλλά η πρόσβαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Δύσβατη η περιοχή όπου σημειώθηκε η πτώση του στύλου, ενώ συνεχίστηκαν και χθες οι προσπάθειες επιδιόρθωσης της ζημιάς, που προκλήθηκε λόγω των πολύ δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα την συσκότιση του Τρικερίου.

Παρόντες στις εργασίες ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιχάλης Μιτζικός, με τους αντιδημάρχους Β. Μανέτα, Μ. Γιαμαρέλο και τον πρόεδρο Ν. Λάντζο. Ο Μιχάλης Μιτζικός ευχαρίστησε τα συνεργεία της ΔΕΗ καθώς κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιδιορθώσουν τη βλάβη, παρά το γεγονός πως οι δύο στύλοι βρίσκονταν σε δύσβατο σημείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου